Lääkäriä leikkii hän, kera uuden veskan

HaLo

Siihen on syynsä, että rakastan kirppareita. Olen kertonut teille korumissiostani, joka menee yksinkertaisuudessaan niin, että kun ostan yhden laatukorun, luovun vähintään yhdestä halpiksesta. Sama pätee laukkuihin, minä haluan laatua ja persoonallisuutta. Nyt on taas yksi syy lisää rakastaa kirppiksiä — mulla on ihkaoma lääkärinlaukku.

Se on vaan niin uskomaton juttu, että vanhat laukut ja tekstiilit ne vain kestävät ja kestävät. Toki tässäkin mustassa nahkalaukussa näkyy kulumisen merkkejä, mutta ne ovat peitettävissä kevyellä käsittelyllä (aivan kuten tämän laukun kohdalla). Lääkärilaukkuni yksikään sauma ei ole purkautunut, vaan kaikki on tehty niin huolella, että vielä 30 vuoden jälkeenkin veska on yhdessä koossa! Uskomatonta. 

Olen etsinyt kauan sopivaa kaupunkilaukkua, johon saan ahdettua Eero Aarnion muistivihkon, kalenterin, tabin, lompakon ja mahdolliset ostokset suhteellisen tilavasti. Ja tässä hää nyt on, laatulaukkua koko 8 euron hinnan edestä! Minä sain tämän ikään kuin lahjaksi, sillä kirpparilla mukana ollut anoppini halusi maksaa laukun minulle. Kiitos :)

Kaikki pohjanappulatkin ovat tukevasti paikoillaan ja myös laukun avaamismekanismit sekä vetskarit ovat priimakunnossa. Jään odottelemaan monia yhteisiä vuosia lääkäriveskani kanssa. Ja se kun menee vielä kaiken kanssa, koska on musta.

Parhainta viikonloppua teille toivottaa Hannamari, joka aikoo vielä mummonakin kulkea lääkäriveska käsipuolessaan ja koluta kirppareita. 

Kommentit

Dalmi
Arkisokka

Mulla taitaa olla melkeinpä samanlainen, mutta pienempi. Vetää sisuksiinsa vain lompakon, puhelimen ja ehkä vielä jotain pientä. Sekin on kirppislöytö, viime vuodelta, maksoi muistaakseni 6 euroa. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.