KIITOS HYVÄÄ – VAIVATONTA KULINARISMIA JA KUTKUTTAVAN KAUNISTA RUOKATAIDETTA

YM | IG | FB  

Viime vuoden kiinnostavin kirjauutuus oli ehdottomasti Virpi Mikkosen esikoiskirja Kiitos hyvää. Jykevät kannet, roosakuparisena hohtava otsikko, kaikesta ylimääräisestä riisuttu ja vaalean sävyillä kuorrutettu ulkoasu olivat ihanaa vaihtelua leivontakirjojen perinteisen runsaalle tyylille. Kirjan ulkoinen ulomus huokuu silkkaa harmoniaa ja leipomisen leppoisuutta antaen samalla lupauksen viimeisen päälle viimeistellystä sisällöstä.

Löydät kirja-arvosteluni TÄÄLTÄ.

kiitoshyvää_virpimikkonen_yellowmood_raakaruoka_hannamarirahkonen1

YM | IG | FB  

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo Mieli

Gluteeniton ja maidoton suklaa-banaaniparfait

INSTAGRAM | FACEBOOK | YELLOW MOOD

Tämä ihana resepti sopii täyttävyytensä ansiosta mukaanotettavaksi aamupalaksi, jonka voi kasata vaikka purkkiin jo edellisenä iltana.  Pienemmässä annoskoossa parfait toimii myös raikkaana jälkiruokana, johon voit lisätä hunajaa mikäli kaipaat lisää makeutta.

raakaresepti_parfait_hannamarirahkonen_yellowmood_aamupala4 (1)

Löydät RESEPTIN täältä.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YELLOW MOOD

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo Mieli