Pala kauneinta Pariisia pohjoisessa, osa 1/2

patyka_ladygaga_gwynethpaltrow_celebritycosmetics.jpg

Värikäs syyslehtien loiste on vaihtunut täällä meillä päin ohuen valkoisen lumikerrokseen. Syksy on kulunut hyvin tiiviisti uusien kosmetiikkauutuuksien parissa. Patyka on vakiinnuttanut paikkansa sekä minun että mieheni luottokosmetiikkana, joten merkin tuotteita löytyy jo melkoisen kattava kirjo kaapeistamme. 

En tiedä mitä taikoja noihin purnukoihin on ladattu erittäin laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi, sillä Patykan kaikki tuotteet tuntuvat vaikuttavan iholla hyvin nopeasti. Voin kertoa, että olen ollut erittäin hyvä ihmiskokeen kohde kaikessa tässä remonttiväsymyksen myllerryksessä — nyt ymmärrän, että luonnonkosmetiikalla saa todella ihmeitä aikaan.

patyka_ladygaga_gwynethpaltrow_celebritycosmetics (4).jpg

Käytän säännöllisesti Patykan piparminttuputsaria, sillä sen tuoksu, pesutulos sekä koostumus hipoo täydellisyyttä. Iho ei ole pesun jälkeen yhtään kuiva kuten niin monesti aiemmin normikosmetiikan vuosinani oli. Luonnonkosmetiikan maailma on koukuttava, sillä luonnollisten raaka-aineiden lisäksi aika useissa luonnonkosmetiikkatuotteissa satsataan erittäin moderniin ja esteettiseen pakkausdesigniin. 

Kerroin tässä postauksessa käyttäväni kasvovettä ahkerasti. Kasvovesi kuuluu aivan ehdottomasti jokailtaisiin pesurutiineihini. Lisäksi omalle iholleni on sopinut hyvin se, että käytän hanaveden sijaan kasvovettä aamulla ihon kevyeen puhdistukseen. Hanavesi tuntuu kuivattavan omaa ihoani turhan rajusti. Käytän vuoroaamuin L’Atelier des Délicen hedelmähappoja sisältävää kasvovettä sekä Patykan 3-step-puhdistussarjan suojaavaa ja kirkastava kasvovettä. Molemmat kasvovedet ovat alkoholittomia mikä on näin kylmien ilmojen saapuessa ehdottoman tärkeää, sillä ainakin oma hipiäni kuivuu herkemmin talviaikana. 

Periaatteessa Patykan 3-step-puhdistussarjan tuotteet myydään aina vain yhdessä, sillä vasta silloin niiden teho on lyömätön. Koska käytän kuitenkin Patykan piparminttuputsaria, halusin ehdottomasti kokeilla saman merkin kasvovettä testimielessä, onhan Patykan tuotteissa muutenkin aivan mieletön synergia! 

patyka_ladygaga_gwynethpaltrow_celebritycosmetics (7).jpg

Kasvovesi maksaa itsessään 45 € ja hinta antaa luvan odottaa tuotteelta paljon. Patyka on hyvin tekninen sarja ja saman saa huomata myös kasvoveden suhteen. INCI-listan uumenissa komeilevat mystiseltä kuulostavat Biosaccharide Gum-1 sekä Hexapeptide 11, jotka on molemmat valmistettu parhaan mahdollisen vaikutuksen vuoksi biofermentoimalla. Biofermentointi on valmistusprosessina hyvin ainutlaatuinen, sillä sen avulla raaka-aineiden ravintosisältö saadaan paitsi nousemaan, myös paremmin imeytyvään muotoon olipa kyse sitten ruoasta tai kosmetiikasta.

Biosaccharide Gum-1 on sorbitolista biofermentoimalla eristetty tehoaine, jonka erityisyysominaisuuksiin kuuluu ihon välitön kosteuttaminen, joka on tämän raaka-aineen iholle vettä sitovan vaikutuksen ansiota. Hexapeptide 11 sisältää erilaisia aminohappoja, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä erityisesti sisäisesti nautittuna, sillä lihaksemme koostuvat pääasiassa aminohapoista. Aminohappopitoisuutensa ansiosta hexapeptide 11 vaikuttaa tehokkaasti ihon kiinteyteen sekä ihon värin parantumiseen, ovathan aminohapot elimistön korjaajia.

Kasvovesi on hyvin kosteuttava, sillä 40 % tuotteesta on ihoa hoitavaa ja tulehduksia hillitsevää aloe veraa. Aloe vera on erityisen hyvä, mikäli ihosi on tulehtunut ja kärsit esimerkiksi aknesta tai ihottumasta. Aloe veran lisäksi kasvovedessä tuoksuu kevyesti appelsiininkukkavesi sekä raikas ruusu. Tuoksu on täyteläisen ja hunajaisen makea, joka tuntuu iholle levitettäessä juuri sopivan makealta. 

Patykan 3-step-kasvovesi tarjoilee tuloksia pidemmällä käyttöajalla, ei niinkään instant-vaikutuksena. Itse olen huomannut ihoni olevan paljon kosteutetumpi sekä terveemmän värinen kuin aiemmin. Värin parantumisen huomaa ennen kaikkea poskipäiltäni, sillä minulla on vähän taipumusta couperosaan. Investoisin tuotteeseen ehdottomasti.

patyka_ladygaga_gwynethpaltrow_celebritycosmetics (5).jpg

Toinen testituotteeni päätyi kokeiltavakseni, koska remonttiväsymys paistaa kasvoiltani tällä hetkellä varmasti enemmän kuin mikään muu. Olen toisaalta tyytyväinen, että kerrankin sain toteuttaa ihmiskokeeni oikeasti väsyneen ihon kanssa. Patykan kirkastava kasvonaamio on hyvin mielenkiintoinen ja koukuttava tuttavuus enkä päästäisi tätä ihoni ystäväksi muodostunutta tuotetta enää pois kosmetiikkakaapistani.

Saatan kuulostaa omituiselle otukselle, mutta rakastan INCI-listoja ja niiden tutkailuja. Minulla saattaa vierähtää tovi jos toinenkin kosmetiikkapurnukoideni INCI-listojen raaka-aineita tutkiessa, sillä pidän tärkeänä tietää mitä käyttämässäni kosmetiikassa oikeasti on. Patykan kirkastava kasvonaamio pääsi yllättämään raaka-aineidensa kirjolla hyvin positiivisesti.

Ihoni oli todellisen kirkastuksen tarpeessa, joten halusin tietää mitkä raaka-aineet vastaavat tämän kuorintanaamion tehosta. Tiedätte varmasti, että retiisiä pidetään ihoa kirkastavien ja kosteuttavien vaikutustensa vuoksi yhtenä tehokkaimmista kauneusruoista, mutta meinasin tippua penkiltäni kun tajusin, että tämä kirkastava naamio sisältää kauneusruokaa, retiisiä! Retiisin lisäksi naamiossa on mukana hedelmähappoja. Hedelmähapot eivät petä koskaan, niiden vaikutus ihon kirkkauteen on aivan uskomaton.

patyka_ladygaga_gwynethpaltrow_celebritycosmetics (6).jpg

Kuorintanaamion kosteuttavasta puolesta vastaavat kylmäpuristetut jojoba-, auringonkukka-, ja avokadoöljyt. Näiden tehoaineiden lisäksi mukana on yllättävästi myös mustikkaa niin marjana kuin lehtenä. Mustikanlehdessä on todella runsaasti C-vitamiinia sekä ihoa voimakkaasti korjaavaa sekä uudistavaa A-vitamiinia. Kuorintavoide on täynnä pieniä, mutta tehokkaasti kuorivia hippusia. Tuoksusta saa heti kiinni, sillä raikas ruusuvesi puskee kasvoille hierottaessa ensimmäisenä läpi. Ruusun tuoksu on tässä tuotteessa hyvin hienostunut ja makea. Omalla kohdallani raja miellyttävän ja epämiellyttävän ruusun tuoksun kohdalla on hiuksenhieno, mutta Patykan kirkastava naamio on ehdottomasti miellyttävien joukossa.

Itse jätän kuorinnan kasvoilleni vaikuttamaan vielä kuorinnan jälkeen noin vartiksi, sillä haluan varmistaa ihoni saavan kuorintanaamiosta parhaan mahdollisen hyödyn. Mitä iho sitten on sanonut kuorintanaamiosta? – Kiitos lisää. Tuote kuorii tehokkaasti ja iho jää todella pehmoiseksi eikä kirkastava instant-vaikutus ole mikään salaisuus. 

Saatte Jolien verkkokaupasta -10 % alennuksen kaikista ostoksistanne tästä hetkestä maanantaihin klo 24.00 asti, kunhan käytätte tilauksenne yhteydessä koodia halo.

Tämä postaus (kuten kaikki muutkin testituotepostaukseni) hyödyttävät tätä bloggaajaa vain runsaalla hyvällä mielellä sekä kiitollisuudella <3

Kaunista viikonloppua, huomenna palailen Pala kauneinta Pariisia pohjoisessa, osan 2/2 kanssa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *