Pilvimansikoita

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 7.jpg

Kyllä sai eilinen arki-ilta arvoisensa päätöksen, kun pöytään katettiin pilvimansikoita. Ei enää tuntuneet liikunnan jälkeiset lihaskivut missään, kun sai istahtaa hetkeksi alas, seurata Erin Brockovichin edesottamuksia (siinäpä vasta nainen) ja napostella keskikesän mansikoita kookoskerma-, ja suklaavaahdolla.

Eilinen kesäilta lukeutuu niihin erityisiin hetkiin, joita aion talvipakkasilla muistella hartaasti ja huolella. Jos kuvat näyttävät mehukkailta ja makeilta, en voi kuin suositella kokeilemaan millainen todellisuus näiden suhteen on. 

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 4.jpg

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 1.jpg

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 8.jpg

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 6.jpg

Näissä pilvimansikoissa asuu kesän tuoksut, maut ja olemus. Hyvin vatkattu kookoskerma pysyy loistavasti kasassa, vaikka päättäisit tarjoilla näitä kesäjuhlissa, joissa arvon mansikat joutuisivat hieman odottelemaan. Toisaalta voin kyllä luvata, että maun puolesta tuosta odottelusta ei tarvitse huolehtia, sillä mansikat hupenevat lautasilta varmasti nopeammin kuin ehdit kuvitellakaan.

mansikatkookosvaahto_rawfood_halopieniaikuinen 2.jpg

Itse käytin kahta eri tyllaa koristeluun, näilläkin voi leikkiä mielensä mukaan. Kiireinen kokki tarjoilee molemmat kermavaahdot erillisistä kulhoista, joista sitten jokainen voi dippailla omia mansikoitaan.

Rakastat kookoskermaa, mikäli olet kookoksen ystävä. Jos kookos ei nappaa tai kyllästyttää, tee koko satsi suklaana — se vie kielen mennessään ja maistuu vain hyvin miedosti kookokselta.

Oi näitä täydellisiä kesäiltoja!

suhteet oma-elama mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.