Red Heaven- kermajäätelö

mansikkajaatelo_halo_pieni_aikuinen0046.jpg

Blenderi ojennukseen ja jäätelöntekoon

N-Y-T!

Tämä jäätelö on puoliksi sorbetti, puoliksi ”kermajäätelö”. Kookosöljy ja soijalesitiini ovat mukana antamassa jäätelölle kiinteyttä ja jäätelömäistä koostumusta. Mitään ekstramakeutusta ei tarvitse, vaan mansikoiden oma makeus riittää.

Red Heaven-kermajäätelö, 2 annosta

4 dl jäisiä mansikoita

2 rkl soijalesitiiniä

2 rkl neitsytkookosöljyä

3 rkl cashewia

Blendaa mansikat jäisinä soseeksi. Sulata kookosöljy sekä lesitiinirakeet vesihauteessa ja lisää sitten mansikkasoseen sekaan cashewpähkinöiden ohella. Surrauta vielä kaikki sileäksi.

mansikkajaatelo2_halo_pieni_aikuinen0047.jpg

Jos haluat enemmän oikean jäätelön tuntua, laita sose pakasterasiaan ja anna seisoa siellä 1-2 tuntia ja pyöritä sitten palloja jäätelökauhalla. Koristele tuoreella basilikalla tai mintulla.

Puheenaiheet Ruoka ja juoma Vastuullisuus
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.