Tutustukaa!
Nimittäin raakalaistoverini Jutan uuteen blogiin Lempeä elämä! Törmäsimme Jutan kanssa ensimmäisen kerran livenä syyskuussa Keminmaan lähiruokamessuilla, kun hän tuli ystävänsä Minnan kanssa tervehtimään Super-Pirtelöbaarin väkeä. Olimme toki lukeneet toistemme blogeja, muttemme olleet koskaan aiemmin tavanneet. Jutalla on myös inspiroiva blogi kaunis päivä tänään, joka jatkaa edelleen Lempeän elämän rinnalla. Suosittelen <3
Jutan uusi blogi sijaitsee Kotilääkäri-lehden kotisivuilla. Koko lehti on ottanut luonnonmukaisemman lähestymistavan hyvinvointiin, mikä on mielestäni hieno ja edistyksellinen suuntaus. Positiivisesta muutoksesta kertoo myös Jutan valinta bloggaajaksi ja hänen tontiltaan löytyy juttua seuraavien periaatteiden mukaisesti:
Elävää ravintoa suosivan Jutan keittiössä ei lasketa kaloreita vaan keskitytään luonnonmukaisuuteen, puhtauteen ja laatuun. Elämää, väriä ja aitoja makuja tarjoava raakaravinto taipuu tarpeen mukaan mihin vain, aina helpoista aamupalapirtelöistä hienostuneisiin gourmet-illallisiin.
Koska Jutan mielestä tärkein tilakokemuksemme on se, millaiseksi tunnemme olomme omissa kehoissamme, hän kirjoittaa kehonkuvallisista teemoista omakohtaisella otteella.
Juttuja Jutan uudessa blogissa löytyy maanantaisin ja perjantaisin. Kannattaa tsekata varsinkin Raakaravintoon siirtyminen — Kuusi vinkkiä-artikkeli, joka tarjosi helppoja vinkkejä raakaruoan lisäämiseen arjessa.
Kun kehosi totuttelee uusiin kuvioihin, älä tee asioita turhan monimutkaisiksi vaikka ehkä haluaisitkin tutustua heti kerralla kaikkiin uusiin ruoka-aineisiin ja superfoodeihin. On tärkeää, ettemme syö sekaisin monenlaisia ruoka-aineita, koska sekasotku on ruuansulatukselle haaste, saa aikaan ylimääräistä turvotusta ja vie turhaan liikaa energiaa. Kun kokoat lounassalaattiasi, älä valikoi lautaselle samalla kertaa kaikkea, mitä on tarjolla vaikka maalaisjärki kuinka muistuttaisi monipuolisuudesta.
Niin että kliketiklik ja freesiä hyvinvointia metsästämään myös Jutan palstalta!
Kuvat: Jutta Ruonansuu