Väriterapiaa lautasella
Vaikka lumi on vielä tukevasti maassa ja lisää vain tupruttaa, on ainakin oma mieleni ja elimistöni jo vahvasti keväässä. Kehon suhteen asian huomaa ehkä helpoiten jatkuvista puhtaamman ja tuoreemman ruoan vaatimuksista. Solukuorot huutavat yhteen ääneen mineraalipitoista vihreää, sitruunaa, savea, tuoretta — kaikkea elimistöä emäksisöivää.
Useimmiten keväisin elimistön ravintovarastot ovat talven jäljiltä aika matalalla ja elimistö kaipaa uudistumista. Auringonvalon vähyys ja talven kiireet ovat omiaan kuluttamaan elimistömme ravintovarastoja ja energioita.
Olen ihan fiiliksissä siitä, että olen jälleen melkein terve, hyvästi vaan flunssa. Tämä oli oikeastaan todella opettavaa — kuinka arvostankaan terveyttäni parin kipeyspäivän jälkeen! Arvostan jokaista terveenä elämääni minuuttia, tuntia, päivää, kuukautta ja vuotta varmasti paljon enemmän kuin viimeisten puolen vuoden aikana.
Saatte ihanan vihreän yrttiöljyn reseptin, vihreä on parasta väriterapiaa keväällä tai muutenkin, jos mieli on maassa. Tämä öljy on ihana etenkin salaateissa ja kesäkurpitsapastan kanssa.
Väriterapia-öljy
1 dl neitsytoliiviöljyä
3-5 tuuheaa oksaa tuoretta persiljaa/basilikaa
luomubalsamicoa oman maun mukaan
1 tl hunajaa
laatusuolaa
Blendaa kevyesti, maistele ja pullota tiiviiseen pulloon. Öljy säilyy arviolta 5-7 päivää jääkaapissa. Ota huoneenlämpöön n. 10-15 minuuttia ennen käyttöä.
Parhainta viikkoa teille, väriterapioikaa oikein urakalla, jos meinaa väsyttää! Voisin halata jokaista teitä nyt, mutta koska en sijaintini vuoksi voi, niin tehdään se virtuaalisesti <3