tuorehernekeitto – halvalla hyvää.
Taas kerran loistava ”halvalla hyvää”-illallinen!
Mikäs se olis sellainen herkullinen ruoka, josta femmalla syö neljä henkilöä, kahdesti?
Tuorehernekeitto tietysti!
Sipulit, kaksi, kuullotetaan öljyssä ja sokerissa. Lisätään vettä.
Perään muutaman pussi pakasteherneitä. (Suomalaisia, kahdessa tunnissa pellolta pakkaseen. Näin mainosti pussi.)
Kiehautetaan noin kymppiminsaa.
Soseutetaan.
Päälle ruokalusikallinen tuorejuustoa oman maun mukaan. Kyllä on hintansa, ja enemmänkin, väärti!
Suosittelen!
Sämpylöihin tuli tänään twistiä hernerouheesta. Maku oikein mainio, ja protskua siis piisaa. (Hyssss. Älkää sanoko tyypille siitä herneestä niissä. Se syö huomaamattaan loput ja kehua retostelee hyviksi, jos ei tiedä mitä sinne on piilotettu. Ha ha! Mä oon tällänen salaterveellistäjä.)