Time flies

Oon jo mun reissun puolivälissä, käsittämätöntä miten aika kuluu niin nopeasti! Paljon on nähty ja paljon on vielä nähtävää. Monet synttärit vietetty ja ystävänpäivääkin juhlittu. Viime viikonloppuna kävimme huvipuisto Busch Gardensissa ja tulevana viikonloppuna ainakin Tampaan kuuluisalle Riverwalkille. Muutaman viikon päästä matkaan Miamiin toisen Au Pairin kanssa, siitä oon niin innoissani!

Päivät kuluvat arkisesti ja lähipäivinä oon viettänyt paljon aikaa naapurustoon kuuluvalla allasalueella. Lämpötila hipoo +30°C, joten auringonoton yhteydessä on ihana pulahtaa altaaseen viilentymään. Lisäksi paljon iltoja on kulunut salilla treenaten. Vaikka päivät ovat välillä raskaita, energisen luonteeni lisäksi mua auttaa jaksamaan yksi tietty tuote. Fitlinen Activize on nimittäin ihan mun lemppari päivän piristäjä. Activize sisältää B-ryhmän vitamiineja jonka vuoksi siitä saa lisäenergiaa. Lisäksi Activize lievittää stressiä, vähentää uupumusta ja väsymystä, parantaa keskittymiskykyä ja edistää hermoston toimintaa.

Mun päivä alkaa joka päivä basics+activize aamujuomalla ja iltaisin otan restoraten. Näitä tuotteita eli optimaalisettiä oon käyttänyt jo yli kaksi vuotta, niiden ansiosta energiaa riittää ihan koko päiväksi ja uni on palauttavaa jne. En voi olla hehkuttamatta näitä tuotteita, koska ne on vaikuttanut niin isosti mun hyvinvointiin. Mulle nää on toiminut enkä luopuisi optimaalisetistä mistään hinnasta!

Jos säkin haluut pitää huolta sun kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja saada lisäenergiaa päiviisi niin laita ihmeessä viestiä ja käy kurkkaamassa verkkokauppaa tästä, kerron mielelläni lisää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *