Kuka minä olen?

Heippa!

…Miten nämä ensimmäiset merkinnät on korrektia aloittaa? Suokaa anteeksi, jos poikkean jostain blogimaailman säännöistä, mutta ajattelin tässä ensimmäisessä tekstissä kertoa hieman itsestäni ja siitä, miksi olen tämän blogin aloittanut.

Olen 27-vuotias asiakaspalvelualalla työskentelevä nainen. Vapaa-ajallani puuhailen eläinsuojelun parissa muun muassa toimien sijaiskotina omaa kotia etsiville, syystä tai toisesta kodittomaksi joutuneille kissoille. Olen hyvin eläinrakas ja perheeseeni kuuluu vakituisesti kolme aikuista kissaa. Nautin myös piirtämisestä ja lukemisesta, joskin näiden rakkaiden harrastusten parissa olen viime aikoina viettänyt häpeällisen vähän aikaa. Työ ja harrastukset eivät kuitenkaan ole saaneet minua aloittamaan tämän blogin parissa, vaikka ne saattavat teksteissäni tulevaisuudessa vilahdellakin.

Se, mikä minut sai lopulta näppäimistön ääreen, oli VATSA. Minun oma vatsa. Olen vuosia kärsinyt todella haastavista vatsavaivoista ja saanut oireilleni diagnoosiksi IBS, ärtyvän suolen oireyhtymä. Olen pitkään pyöritellyt mielessäni ajatusta blogista, jossa voisin jakaa omia kokemuksiani ja toivottavasti kuulla muiden ajatuksia tämän haastavan vaivan kanssa elämisestä. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että itsekin opettelen vasta pikkuhiljaa elämää tämän vaivan kanssa taistellen niin fyysisten kuin psyykkistenkin oireiden kanssa. Jos kuitenkin jotain olen ehtinyt oppia, niin sen, että yksin tämän kanssa ei pärjää. Vertaistuki ja ymmärtävät ihmiset ovat tällaisesta(kin) kärsiville kultaakin kalliimpaa.

Itse toivon saavani tästä voimaa ja motivaatiota jaksaa arjessa. Tahdon myös ajatella, että jos edes yksi lukija blogini löytää ja saa siitä lohtua ja voimaa, olen onnistunut.

 

-Hanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *