Blogin mainostaminen Googlessa

Jos sinulla on blogi, haluat ihmisten lukevan sitä. Google on loistava tapa mainostaa blogiasi ja saada lisää lukijoita.

Voit mainostaa blogiasi Googlessa muutamalla tavalla. Varmista ensin, että Google indeksoi blogisi. Voit tehdä tämän lähettämällä blogisi URL-osoitteen Googlelle.

Toiseksi, käytä avainsanoja blogikirjoituksissasi. Google indeksoi blogisi käyttämiesi avainsanojen perusteella. Valitse avainsanoja, jotka liittyvät blogisi aiheeseen.

Kolmanneksi, harkitse olisiko hakukonemainonta sopiva tapa markkinoida blogia maksullisella liikenteellä. hakukonemainonta palveluita on esimerkiksi Google ads (entinen google adwords). Google adsin avulla voit sijoittaa mainoksia Googleen. Kun ihmiset hakevat valitsemillasi avainsanoilla, mainoksesi ilmestyy näkyviin. Kun ihmiset klikkaavat mainostasi, he siirtyvät blogiisi.

Neljänneksi, käytä sosiaalista mediaa. Facebook+ on loistava tapa mainostaa blogiasi. Voit jakaa blogikirjoituksesi facebookissa.

1. Google ads – Mainosta blogiasi Googlen hakutuloksissa

Google adsGoogle ads on loistava tapa mainostaa blogiasi Googlessa. adsin avulla voit kohdistaa mainonnan tiettyihin avainsanoihin ja fraaseihin, joita ihmiset mielestäsi etsivät etsiessään blogiasi. Google adsin avulla voit myös kohdentaa mainoksia tiettyihin demografisiin ryhmiin, kiinnostuksen kohteisiin ja jopa paikkakuntiin.

Google adsin hakukonemainonnassa maksat vain klikkauksista, etkä tarvitse isoa budjettia

2. Google Analytics – Analyticsin avulla voit seurata blogisi menestystä Googlessa.

Google Analytics on Googlen tarjoama ilmainen web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google Analytics on internetin laajimmin käytetty web-analyysipalvelu.

Google Analyticsin avulla voit seurata blogisi menestystä Googlessa. Voit nähdä, kuinka monta ihmistä vierailee blogissasi, kuinka kauan he viipyvät sivustollasi ja millaista liikennettä saat Googlesta.

Google Analytics auttaa sinua myös seuraamaan blogisi menestystä muilla sivustoilla. Voit nähdä, kuinka monet ihmiset linkittävät blogiisi, millä avainsanoilla he löytävät sivustosi ja millaista liikennettä saat muilta verkkosivustoilta.

Google Analytics on arvokas työkalu kaikille bloggaajille, jotka haluavat seurata bloginsa menestystä. Jos et käytä Google Analyticsia, sinun kannattaa aloittaa se jo tänään.

3. Google Webmaster Tools – Käytä Webmaster Tools -työkaluja parantaaksesi blogisi näkyvyyttä Googlessa.

Google Webmaster Tools on ilmainen palvelu, jonka avulla voit parantaa blogisi näkyvyyttä Googlessa. Webmaster Tools -palvelun avulla näet, miten Google näkee sivustosi, saat selville, onko sivustossasi ongelmia, ja voit oppia, miten voit parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa.

Jotta voit käyttää Webmaster Tools -työkaluja, sinun on rekisteröidyttävä ilmainen Google-tili. Kun olet rekisteröitynyt, voit lisätä sivustosi Webmaster-työkaluihin ja aloittaa palvelun käytön.

Webmaster Tools on arvokas resurssi kaikille bloggaajille, jotka haluavat parantaa sivustonsa näkyvyyttä Googlessa. Käyttämällä Webmaster Tools -palvelua voit varmistaa, että sivustosi näkyy hakutuloksissa, ja voit oppia, miten voit parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa.

4. Google My Business – Käytä My Business -palvelua mainostaaksesi blogiasi Google Mapsissa ja hakutuloksissa.

Jos sinulla on blogi, voit käyttää Google My Business -palvelua mainostaaksesi sitä Google Mapsissa ja hakutuloksissa. Näin saat lisää liikennettä blogiisi, ja se voi myös auttaa sinua houkuttelemaan uusia lukijoita.

Jos haluat käyttää Google My Business -palvelua, luo ensin listaus blogillesi. Lisää sitten blogisi URL-osoite ja lyhyt kuvaus. Voit myös lisätä listalle kuvia ja videoita.

Kun olet luonut luettelon, voit mainostaa blogiasi Google My Business -palvelun avulla kahdella tavalla:

1. Lisäämällä blogisi Google Maps -luetteloosi

2. Lisäämällä blogisi Google-hakutuloksiin

Jos haluat lisätä blogisi Google Maps -luetteloosi, siirry Google My Business -palvelun kojelautaan ja valitse ”Lisää uusi luettelo”. Valitse sitten ”Blogi” vaihtoehtojen luettelosta.

Kirjoita blogisi URL-osoite ja lyhyt kuvaus ja napsauta sitten ”Tallenna”. Blogisi lisätään nyt Google Maps -luetteloosi.

Jos haluat lisätä blogisi Googlen hakutuloksiin, siirry Google My Business -palvelun kojelautaan ja napsauta ”Lisää uusi listaus”. Valitse sitten ”Verkkosivusto” vaihtoehtojen luettelosta.

Kirjoita blogisi URL-osoite ja napsauta ”Tallenna”. Blogisi lisätään nyt Googlen hakutuloksiin.

5. SEO – Käytä SEO-tekniikoita parantaaksesi blogisi sijoittumista Googlen hakutuloksissa.

hakukoneoptimointiSEO on lyhenne sanoista ”hakukoneoptimointi”. Se on pitkän aikavälin markkinointistrategia, jota käytetään verkkosivuston näkyvyyden ja orgaanisten hakutulosten parantamiseksi Googlessa ja muissa maailmanlaajuisissa hakukoneissa.

SEO on käytäntö, jossa verkkosivusto optimoidaan siten, että se sijoittuu korkeammalle hakukoneiden tuloksissa. Se on monimutkainen ja jatkuvasti kehittyvä prosessi, joka vaatii jatkuvaa huomiota ja mukautumista. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa verkkosivuston näkyvyyttä ja orgaanisia hakutuloksia, jotta voidaan lisätä verkkoliikennettä ja lopulta muuntaa enemmän kävijöitä asiakkaiksi.

Verkkosivuston hakukoneoptimointiin vaikuttavat monet tekijät, kuten sivun sisäiset elementit, kuten otsikkotunnisteet ja metakuvaukset, sekä sivun ulkopuoliset tekijät, kuten linkkien rakentaminen ja sosiaalisen median käyttö. Onnistuneessa SEO-strategiassa otetaan huomioon kaikki nämä tekijät ja pyritään parantamaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

SEO on tärkeä osa mitä tahansa digitaalista markkinointistrategiaa, ja siihen olisi kiinnitettävä sen ansaitsemaa huomiota, jotta saavutetaan halutut tulokset. Jos et ole varma, mistä aloittaa, SEO-asiantuntijatiimimme voi auttaa kehittämään räätälöidyn strategian, joka auttaa verkkosivustoasi sijoittumaan korkeammalle hakukoneiden tuloksissa ja lisäämään liikennettä ja konversioita.

tyo-ja-raha oma-elama tyo ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *