Anonyymi minä

”you can, you should, and if you’re brave enough to start, you will.”

– Stephen King

img_20181125_140101.jpg

Olen todella pitkään miettinyt aloittavani blogin kirjoittamisen. Syy miksi siihen meni näin kauan on se, että pelkään liikaa mitä ihmiset ajattelevat minusta. Kirjoitanko liian tylsästi jonkun mielestä, tuleeko kirjoitusvirheitä ja joku tulee siitä pätemään, onko joku toista mieltä kanssani ja suutahtaa. 

Internetissä on helppo sanoa ihmisille tylyjä asioita, semmoisia mitä normaalisti ei sanoisi toiselle kasvokkain. Tämän takia olen ehkä vähän arka nettiin kirjoittelusta, sillä ihmiset osaavat olla julmia. Päätin aloittaa kirjoittelun anonyyminä näin alkuun ainakin.

Olen 22- vuotias nainen. Tykkään ostella vaatteita, sisustustavaroita ja mitä milloinkin. Kiertelen paljon kirpputoreilla ja sieltä olenkin suurimman osan vaatteistani ostanut. Olen myös aikamoinen tarjoushaukka, olen aina siellä missä tarjouksetkin ovat. Ajattelin alkavani kirjoittelemaan tänne tuotteista, mitä olen testannut ja omista mietteistä. Seuraavaan postaukseen voisin kirjoittaa black friday ostoksista, pitää vain odottaa, että kaikki tuotteet saapuvat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *