KYLPYHUONEEN SUUNNITELMAT

Asunnossani alkoi putkiremontti joulukuussa 2020, ja näin ollen kylpyhuoneen suunnittelu oli ensimmäinen askel remonttikokonaisuudessa (ja täytyy sanoa että työläin). Kylpyhuoneeni on suht pieni, noin 3m2, joten tavoitteeni oli suunnitella siitä mahdollisimman valoisa, viihtyisä sekä käytännöllinen. Tein postauksen erikseen asuntoni pohjapiiroksesta ja sen muutoksesta, joten sieltä voitte käydä kurkkaamassa millainen pohja kylpyhuoneessa on ja miltä kylpyhuone näytti ennen.

Kylpyhuoneen suunnitelma

Halusin tulevaan kylpyhuoneeseen mahdollisimman paljon lasku- ja säilytystilaa, tekemättä siitä liian ahtaan tuntuista. Menin Blau:n showroomille tutustumaan heidän säilytysratkaisuihin, materiaaleihin ja värivaihtoehtoihin. Ihastuin heidän pelkistettyyn ja moderniin tyyliin sekä monipuoliseen valikoimaan, minkä vuoksi päädyin tilaamaan kylpyhuoneen säilytysratkaisut heiltä. Tasoksi valikoitui vaalea kivitaso pienellä kuviolla ja laatikoiden väriksi vaaleanharmaa. Nämä tuovat hieman väriä ja kontrastia kylpyhuoneen valkoisille seinille sekä lattialle, mutta kuitenkin jättää kokonaistunnelman vaaleaksi ja raikkaaksi.

Taso
Allaskaapisto

Muutamia muutoksia on tehty jälkeen päin suunnitelmaan, mm. seinälaatta ei tule olemaan kuvassa näkyvällä tiililadonnalla, ja taso tulee olemaan aavistuksen lyhyempi jotta oven viereen saadaan mahtumaan pyyhekoukut.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *