Viikon kattaukset

Kämppikseni äiti soittaa pojalleen toiselta puolelta maata joka ilta, ja kysyy ensimmäisenä mitä poika on syönyt. Meille äidin kanssa moinen käytäntö tulisi turhan kalliiksi, joten hyödynnän blogia tähän tarkoitukseen, sillä tiedän äitini olevan yksi uskollisimpia lukijoitani. Ja kaikille muille minulla on vain yksi vinkki: asetelkaa annokset kauniisti (esim. pari vihreää lehteä sopivaan kohtaan tai kastiketippoja lautasen reunalle taiteellisesti), niin ruokailu on entistä suurempi nautinto. Toivon, että se on silti muutenkin. Itselleni ainakin on. Ei näissä annoksissa mitään ihmeellistä ole. Yksinkertaista ja ravitsevaa. Ja toki söin viikon aikana muutakin. Aamuisin pääasiassa smoothieita ja kananmunakahvia. Ja tänä aamuna pinaattibanaaniraakapuuroa….

 

image.jpg

Lounassalaatti: rucola, kesäkurpitsa, ilmakuivattu kinkku, buffalonmozzarella, basilika, oliiviöljy.

 

image.jpg

Illallinen (lepopäivä): kesäkurpitsa raasteena ja pannulla kuumennettuna, kalkkunanjauhelihapyörykät tomaattikastikkeessa, rucola, basilika.

 

image.jpg

Illallinen (lepopäivä): naudan jauhelihalla (+sipuli) ja ricotta-juustolla täytetty uunipaprika pinaattipedillä (pakastepinaatti pannulla+suola+sitruuna).

 

image.jpg

Illallinen (treenin jälkeen): törkeän maukas italialainen riisi (ehkäpä parasta riisiä, mitä oon maistanut), naudan jauheliha+sipuli+paprika sekä salaatti: rucola, punasalaatti, oliivi, ricotta, basilika, oliiviöljy.

2014-03-14 22.35.29.jpg

Illallinen (treenin jälkeen): the riisi, lohi pannulla, soija. Salaatti: punasalaatti, rucola, kukkakaali, basilika, oliiviöljy.

 

Huomenna vasta apajat onkin, sillä olen järkännyt piknikin Parco Sempioneen. Toivottavasti paikalle saapuu joku muukin kuin minä, sillä saatoin ostaa aika paljon hedelmiä, mansikoita, juustoja, kuohuviiniä, kertakäyttöastioita, servettejä, raakakakkuaineksia ja kylmäkalleja.

 

Just some meals from this week to show my mom what I’ve eaten. That’s what mothers want to know?

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta Mieli