Kevään herkkuja
Keväällä kodin seinät kaatuvat ja elo laajenee metsiin ja kaduille. Siis ihan tyypillistä suomalaista. Valolla on ihmeellinen voima meihin ihmisiin ja kaikkeen luomakunnassa elävään. Vaikkei aurinko niin hirmuisesti vielä lämmitäkään, kaikkialla pukkaa vihreää ja keltaista ja punaista ja valkoista. Värien ilotulitusta!
Ja herkkujen :) Otin hortoilun ensimmäiset askeleet nauttimalla maitohorsman versoja parsan tapaan keitettyinä ja pannulla voissa (kera timjamin, sitruunan ja valkosipulin) pyöräytettynä. Herkkua!
Ja vihdoin osasin kulkea metsässä silmät kohdistettuna oikeisin kohtiin ja löysin korvasieniä. Tosin vielä muutama vuosi sitten en olisi näitä myrkkysieniä halunnut poimiakaan ;) Kovan (taisi tulla vähän liikaakin keitettyä varmuuden vuoksi) keittämisen jälkeen totesin nämä oudon näköiset pallukat metsän aarteiksi. Mitäpä muuta herkkua näistä voisi keiton lisäksi tehdä? Löytyykö teiltä suosikkiohjeita herkkusienille?
Keväisiä, aurinkoisia & valoisia päiviä <3 <3 <3