Kevään herkkuja

 

IMG_4101.JPG

IMG_4117.JPG

IMG_4241.JPG

IMG_4220.JPG

IMG_4222.JPG

IMG_4191.JPG

IMG_4216.JPG

IMG_4185.JPG

IMG_4218.JPG

IMG_4223.JPG

IMG_4107.JPG

IMG_4275.JPG

IMG_4119.JPG

IMG_4288.JPG

IMG_4301.JPG

IMG_4281.JPG

20150517_190742.jpg

IMG_4279.JPG

 

Keväällä kodin seinät kaatuvat ja elo laajenee metsiin ja kaduille. Siis ihan tyypillistä suomalaista. Valolla on ihmeellinen voima meihin ihmisiin ja kaikkeen luomakunnassa elävään. Vaikkei aurinko niin hirmuisesti vielä lämmitäkään, kaikkialla pukkaa vihreää ja keltaista ja punaista ja valkoista. Värien ilotulitusta!

Ja herkkujen :) Otin hortoilun ensimmäiset askeleet nauttimalla maitohorsman versoja parsan tapaan keitettyinä ja pannulla voissa (kera timjamin, sitruunan ja valkosipulin) pyöräytettynä. Herkkua!

Ja vihdoin osasin kulkea metsässä silmät kohdistettuna oikeisin kohtiin ja löysin korvasieniä. Tosin vielä muutama vuosi sitten en olisi näitä myrkkysieniä halunnut poimiakaan ;) Kovan (taisi tulla vähän liikaakin keitettyä varmuuden vuoksi) keittämisen jälkeen totesin nämä oudon näköiset pallukat metsän aarteiksi. Mitäpä muuta herkkua näistä voisi keiton lisäksi tehdä? Löytyykö teiltä suosikkiohjeita herkkusienille? 

Keväisiä, aurinkoisia & valoisia päiviä <3 <3 <3

 

suhteet oma-elama