Matkalla

Välillä on hyvä lähteä. Pois vaikkei ehtisikään. Vaihtaa maisemaa ja pakata matkaan vain välttämätön.
Koska: tiedät kyllä

Kuva1

Toisinaan palan uutta – energiaa, aurinkoa tai tunnetta – haluaa tuoda myös kotiin. 

Mikäli edellä mainitut eivät mahdu laukkuun, voivat myös maut muistuttaa lomasta ja oivalluksista,
jotka syntyivät kevyesti, kiireettä. 

Kuva3

Tomates alinados, bruschetta, tortilla con tomateMeillä on nyt nähty keittössä erityisesti tomaattia. 
Ja tietysti appelsiineja. Zumo de naranjaa siemaillessa ei voi kuin hymyillä – ja muistella kruisailuja serpentiiniteillä

Rapea vaalea leipä
(gluteeniton, hiivaton, maidoton)

5 dl vettä
1 rkl psylliumia
1,5 dl kaurahiutaleita
7 dl gluteenittomia jauhoja (2 dl riisi, 2 dl maissi, 2 dl tattari, 1 dl peruna)
2 tl suolaa
3-4 tl leivinjauhetta
1-2 dl siemeniä

Sekoita psyllium nesteeseen ja anna seistä 10 minuuttia. Sekoita muut aineet ja lisää nesteeseen. Kaavi taikina leivinpaperille ja muotoile leipä. Vedä päälle muultama viilto ja paista 175 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Voit myös hyvin tehdä puolikkaan taikinan: siitä syntyy yksi pieni patonki. 

Kuva4

Tomaattilisäke
tomaattia, oliiviöljyä, sitruunamehua, sormisuolaa, mustapippuria ja persiljaa 

Pilko tomaatit ja hienonna persilja. Sekoita kaikki aineet ja tarkista maku.
Nauti paahdetun tai tuoreen leivän kanssa.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli Matkat