Fiilikset finnairin business luokasta euroopan lennolla

Lähtö koitti viimein Ateenaan, olimme onnistuneet tosiaan saamaan Finnairin Ateenan lennolle businessliput, mitä siihen sitten kuuluukaan.

Jo kentällä pääsi fiilistelemään fast lane-turvatarkastuksen nopeaan ja tyhjään pisteeseen, n. 3 Min ja olimme toisella puolella. Reput selkään ja Finnairin loungeen joka kuuluu lipun hintaan.

Tarjolla loungessa oli makeita herkkuja, salaattia, keittoa, tällä kertaa lämpöisenä vaihtoehtona löytyi ratatouillea, paneroitua broileria ja yrttiperunoita. Juoma valikoimassa oli muutamaa punaviiniä, valkkari, prosecco, olutta ja kahville avecit konjakki ja likööri.

 

Ruoka oli ihan perus hyvää ja juomat omaan suhun maistuvia. Miellyttävintä on toki rauhallinen tila ja kaikkinainen jonottaminen ja häslääminen jää väliin kentällä.

Koneeseen pääsee ensimmäisenä, ihan mukavaa saa rauhassa asetella itsensä penkkiin ja taas jää jonottaminen väliin.

Lennolla lippuun kuuluu tarjoilut, homma alkaa lämpöisillä pyyhkeillä ja juomilla. Itse nappasin shampanjan. Kuivaa siis todella kuivaa, mutta itse pidän sellaisista. Ruokaa heti perään ja ruoka kyllä oli parempaa kuin economyssa tai lomalennoilla, tästä täydet pisteet.

 

No kannattiko lippuihin maksettu pieni korotus, näin kahdestaan kun reissaa on kiva saada pientä luksusta ja tällöin tämä toimii oikein hyvin. Kiireettömyys ja fiilistely kun ovat itselle sellaista arjen luksusta. Mutta ostaisinko lipun normi hinnalla, niin en. Pisteillä kyllä korottaisi sekä hyvällä tarjouksella. Loungeen kyllä menemme uudelleen ihan perus reissussakin, se oli oikein mukava ja lepposa kokemus,sinnehän voi ostaa lipun erikseen tai esim. Amexin Goldista ylöspäin olevilla korteilla kuuluu lounge vierailuja kortin hintaan.

Perille kuitenkin päästiin vaihto lennon avulla kauniille Santorinin saarelle, siitä seuraavassa postauksessa,mikä saaressa ärsytti, mikä oli ihanaa ja miksi ihmeessä me emme syttyneet saaren kuuluisalle lumolle.

 

koti ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *