Náxos, pieni suuri saari

Naxos, odotetuin saarihyppelymme saarista. Ja tämä todellakin tuntui Santorinin jälkeen kotoisalta.

Náxos on suurehko saari jonka Chora eli pääkylä on aika suuri, kylästä löytyy kymmeniä ravintoloita, kauppoja, vuokraamoja ja mitä nyt lomalla voikaan tarvita.

Santorinin jälkeen oli aivan ihana kulkea pitkin pieniä kujia joiden varrella bougainvillat kukkivat, vanhat mummot huutelivat aamulla ”kalispera” kun leipomoon kipittelin hakemaan aamun leipää.

Eksyä kujille, se oli kyllä kaikkein ihaninta.

Iltaisin nauttia drinkki jossain satamakadun kattoterassilla, vinkkinä aika kiva, ei ehkä todellakaan edullisin, mutta persoonallisia drinkkejä ja mukava henkilökunta.. Swing bar, mutta koordinaatit on souvlaki yläkerta ja Flamingon vieressä. Tuolla souvlakissa oli myös muuten törkeen hyvä lounas😍

Kiertelimme pitkin naxosta buggylla, järjetön peli, mutta hauska kokemus, saarella on varmasti älyttömän paljon nähtävää, mutta me tykkäämme vain ajella, eksyä ja löytää jotain nähtävää.. Kävimme muutamissa ”mustsee”paikoissa, mutta hauskinta oli vain ajella ja katsella saarta.

Kirkkoja niitä kyllä saarella riitti, pieniä, vähän suurempia vanhoja, todella vanhoja.

Náxos, oli niin upea, että tänne varmasti palaamme joskus ja kirjoitan vielä lisää saaresta, chorasta ja ravintoloista, mutta nyt Paros jetillä kohti Parosta..

 

 

 

hyvinvointi matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *