Unelma reissu lähestyy..

Päivät vähenee ja saarihyppely Kreikassa lähestyy.
Olen jo vuosia,ehkä lähemmäs 10 vuotta haaveillut saari hyppelystä Kreikassa. Nyt vihdoin on mahdollisuus ja into lähteä. Matkaan lähtevät minä ja Morrison,ihan kaksin.
Lennot buukkasimme jo talvella Finnairin alesta,lennämme Ateenaan ja siitä on ideana siirtyä Santorinille tuonne valkoisten talojen ja Calderan hulppeisiin maisemiin.
Niin paljon on tullut koluttua Santorinin oppaita ja vinkkejä, että toivon 3 yön riittävän edes pintapuoliseen tsekkaukseen.

Santorini tuntuu ainakin Kreikkaryhmissä jakavan mielipiteitä kovastikin. Toiset suitsuttavat saaren upeita auringonlaskuja, mahtavia maisemia ja ilmapiiriä ja kehuvat Santorinin olevan upeinta Kreikassa. Toisille taas turistien määrä ja kalliit hinnat ovat tehneet saaresta luotaantyöntävän ja kuten eräs laittoi vinkkeihin ”kerran käynyt ja se tosiaan riitti”.
Saa nähdä miten saari meille sopii,vai sopiiko lainkaan?
Yövymme Santorinilla Imeroviglissä ja aivan Calderan reunalla eli ainakin paikan pitäisi toimia. Alla kuva Annio Flatsista jonne suuntaamme.

Santorinilta siirrymme seuraavalle saarelle lautalla, saareksi valikoitui Náxos.Kreikan viinin jumalten vai jumalattaren saarelle,sopii minulle siis loistavasti.Naxokseen olen jo hiukan ihastunut,vaikka en edes saarta ole nähnyt ja tätä saarta odotan eniten seikkailussamme,tänne myös käytämme eniten päiviä ,4 yötä ma-pe. Naxokselle varasimme myös etukäteen koko päivän kestävän risteilyn katamaraanilla.

Kuvassa näkyy Naxokseen chora jossa majoitumme, ihanaa fiilistelyä jo etukäteen ja kuinka upealta chora näyttääkään😍

 

Lopuksi vietämme viikonlopun Paroksella josta siirrymmekin jo Ateenaan pariksi päiväksi ja sitten kotiin.
Siinähän se 12 päivää vierähtää,toivottavasti ikimuistoisesti .

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *