30 min.

Heppatic

mun salilla siirryttiin nyt tammikuulla uuteen ryhmäliikunta-aikatauluun. tuijottelin sitä aluksi ihan että jee, kaikkee uutta. sitten hoksasin tuntien kestot ja harmitti. lähes kaikkien tuntien kestot on ilmeisesti uuden elämän aloittajien rapakunnon vuoksi typistetty puoleen tuntiin. että jaksaa sitten ne "joulukilojen" karistajatkin kokonaisen setin kerralla?

sitten hoksasin että no, oikeastaanhan se on myös hyvä asia. koska jos sattuisi olemaan vaikka a) rikkinäinen b) ylirasituskiellossa c) halukas kokeilemaan uusia tunteja mutta tuntemattomat liikunta-asiat voi aiheuttaa rikkinäisyyttä tai d) all of the above, sehän on aika jees. puolen tunnin tunteja (kuulostaapa tyhmältä) on helpompi ujuttaa kaksi peräjälkeen ilman että kuolema korjaa ja jos salilla maistuu puulta tai ei kerta kaikkiaan irtoa, voi vaikka hetken mielijohteesta pujahtaa johonkin puolen tunnin tyttöpoukkoiluun.

testasin jo niska-hartia-selkä-jumppaa, kun kurkussa kaiherteli enkä halunnut mitään kovaa hikoilua taudin pelossa, ja se olikin just sopiva. lievästi mummohko, mutta ihan hyödyllinen. toki sen jälkeen oli pakko mennä vielä vähän crossaamaan ja vetää pikainen syvätvatsattreeni (että se siitä hikoilemattomuudesta), mutta luulen että siellä voisi varsinkin huonoina nilkkapäivinä käydä uudestaankin tai muuten vaan huonoina päivinä, kun haluaa edes jotain liikuntaan viittaavaa mutta kotijumppa samojen neljän seinän sisällä ei inspiroi.

muutenkin siellä on uudistettu asioita mun lomailun aikana. on tullut lisää laitteita (lähinnä tuplia) ja mun pitää oikein etsiä että missäs se mun kyykynkorvaushärveli nyt taas onkaan. mutta varmasti hyvä niin kunhan tottuu.

voisi sexworksia kyllä testata tässä lähiaikoina. ärsyttää vaan kun ne lesmillsit on aina niin täyteen ammuttuja että tulee ahtaan paikan kammo. tänään sitä itseasiassa olisi... ehkä ängen joukkoon tummaan testailemaan.

Kommentit

Works on aika yes :) Mun nykyisellä salilla sitä ei ole mutta edellisellä se oli yksi mun lemppareista. Ja siinä se 30min on enemmän kuin tarpeeksi.

hanska
Heppatic

joo mä mietin että se vois olla soppeli keskikroppatreenirankasu aina välillä mut eilen salin piha oli niin täynnä autoja ku alko lesmillssiputki että menin suosiolla spinningiin. ehtiihän sinne myöhemminki, ehkä kun uuden elämän alottajat on päätyny sohvalle takas.

Kommentoi