39-42

Heppatic

tässä meni pari viikkoa aika lailla kipeyttä lepytellessä. päätin ihan suosiolla että nyt pitää levätä selän takia ja katsella jatkuvia flunssaoireita helpottamaan vähän lisäravinteita - oli talvella aika paha anemia ja aloin epäillä josko se siellä taas kolkuttelisi ovella laskemassa vastustuskykyä. rautakapselia naamariin ja uusi elämä uudella innolla?

niinpä täysin mitäänsanomattomat heiaheia-raportit hankalalta ajanjaksolta - tietenkin juuri kun pääsin julistamasta että nyt nostetaan niitä liikuntatunteja. tai sitten ei nosteta vaan otetaan lungisti, ehtiihän tuota.

39:

40:

41:

42:

että hieman on surullisen näköstä (ettekä ehkä ihmettele ettei näitä ole huvittanut edes askarrella kuviksi asti?), mutta tällä viikolla on jo skarpimpi meininki. uusi tavoite on nyt tällä hetkellä että tunti per päivä ja jos ohjelma itsessään ei sisällä coren aktivoimista niin sitten coretreeniä vielä lisäksi. esim. tänään meen spinningiin joka ei kauheasti aktivoi syviä vatsoja (paitsi jos on kipeät istuinluut niin silloin teen senkin oikein :D), eli ohjelmassa on myös corejumppaa fyssarin ohjeilla.

katsotaan sitä tuntien lisäämistä sitten taas hetken päästä uudemman kerran (ja jos sittenkin sairastun pelkästä ajatuksesta niin ehkä ymmärrän jatkossa tyytyä vähän vähempäänkin kunhan saan tehdä jotain).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.