Delay-related madness

Heppatic

Taidettiin pitää niin hyvin peukkuja sille, että ehdin ilmoittautua Kauhajoen kisoihin, että sain mitä pyysin: Kauhajoen kisoja siirretään elo-syyskuulle... Ainut vain että sinne olisi pitänyt päästä nimenomaan silloin heinäkuun alussa. Olin silmät ristissä selannut vaihtoehtoja, kun traileri ja kuski löytyivät kyllä, mutta vetoauto puuttui. Yllättäen vetoauto löytyikin sitten varsin läheltä ja juhlin keskiviikkoiltana, miten hyvin kaikki loksahtikaan paikoilleen.

Torstaiaamuna sainkin aloittaa alusta. Siinä, missä keskiviikkoaamuna olin jahdannut tarpeeksi vahvaa vetoautoa, torstaina kisojen siirryttyä olinkin siinä tilanteessa että viikkoa aiottua myöhemmin tapahtuvaan kisareissuun mulla olisi kyllä se vetoauto. Mutta ei traikkua. Tai kuskia. Ihan mikä tahansa kun ei kelpaa Sipen kaltaiselle pikkuhepalle, jolla on mittaa joka dimensiolla ihan riittävästi. Pari päivää armotonta soittelua ja viestittelyä ympäriinsä lopulta tuotti tulosta ja nyt meillä on lainakoppi tiedossa. Kiitos vain ystäväpiirille, josta löytyy apua ja vinkkejä! ♥

No nyt saanen sen heinäkuun alkupuolen starttini, jonka tarpeellisuudesta kaikki ovat olleet mun kanssa samaa mieltä. Enää pitää keksiä, miten laitetaan tukka niin itselle kuin ponaylle - jälkimmäisen erikoinen karvasto voi olla hieman hankala. Tuossa tummemmassa osassa kun ei tukka oikein kasva eikä me haluttaisi leikata valkoista osaa kokonaan poiskaan koska se ei sovi sille yhtään! Ainut ratkaisu on siis tehdä letit pelkkään valkoiseen osaan ja pitää tumma osa siistin lyhyenä, mitäpä muutakaan. Laitan tähän tämän vanhan kuvan uudelleen havainnollistamiseksi:

Tummat jouhet tuolla niskassa ja otsatukassa ovat tosiaan ihan haperoa eivätkä kasva koskaan muutamaa senttiä pitemmiksi. Valkoinen osa jatkuu sitten harjan loppuun asti ja siinä on ihan normaalit jouhet. Voi se vähän olla hassun näköinen, mutta niin se taitaa koko heppa olla :)

Näillä näkymin meidän ensimmäinen startti on siis Vaasassa vajaan kolmen viikon päästä. Aika jännää, pakko myöntää. Itse asiassa luvat olisivat jo Kipassa ja ehtisin vielä ilmoittautua ensi viikonlopunkin Vaasan-kisoihin, mutta kun en uskonut että niin voisi käydä, en ole oikein varautunut siihen enkä taida näillä treeneillä uskaltautua vielä sinne. Ehkä parempi nyt treenata ensin vähän enemmän sillä mentaliteetilla, että oikeasti ollaan kohta aluekisoissa kaikkien Oikeiden Kilparatsastajien seassa! Jos ei tässä nyt ehdi sitten tulla vielä jotain mutkia matkaan. En oikeastaan ihmettelisi, vaikka pitäisi varmaan ajatella positiivisesti...

Tiistaina valmennukseen! Koitan muistaa ottaa kameran joukkoon jos saisi vähän kuviakin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.