eilen tein en mitään

Heppatic

mulla on vaihteeksi vähän puolikuntoinen olo ja puoliarmoton turhautus päällä. nenä on tukkoinen mutta muuten olo on aika normaali, mutta en osaa päättää, pitäisikö nyt vaan lepäillä vai saako harrastaa jotain kevyttä liikuntaa. esim. saako mennä venyttelytunnille niiskuttamaan? voiko käydä kävelyllä jos voisi käydä kävelyllä? (itsehän en hirveän kauas pääse enkä ainakaan takaisin kovin pienillä kipumäärillä.)

eilen aamupäivällä olin kovasti sitä mieltä että saisin mennä venyttelyyn ja jäädä vielä mahdollisesti coretunnille (30 min), jossa ei kauheasti tule hiki kun se ei ole niin kovin aerobista vaan keskitytään rutistelemaan niitä vatsiksia. no illan tullen kauppareissun jälkeen mielessä oli tasan mies- ja kissapatterin kanssa sohvalla viltin alla makoilu ja pienet päikkärit. ja lopulta nukkumaan mennessä mietin että taas meni muuten yksi päivä kun en tehnyt mitään. en edes niitä fysiatriatreenejä, joita pitäisi joka päivä edes vähän tehdä. enkä venyttänyt lihaksen palaakaan. ja oonpa huono ihminen kun en sen vertaa voi oman kuntoutumisen eteen tehdä.

kun tässä on nyt vähän tämmönen epätietoisuus. että jos en ole oikein kunnolla kipeä, vähän oireilevainen vain, niin mitä saa tehdä ja mitä ei? mikä tekee hallaa ja mikä hyvää? ainahan pitäisi kroppaansa kuunnella mutta kun nyt se ei oikein sano mulle mitään kovin selväsanaista.

ja kuinka huono se nyt sitten on jos pitää välillä muutaman välipäivän vaikka nyt nuhanenäpoliittisista syistä? mulla on tätä flunssailua ja sitten tota muunlaista fyysistä vammaa ollut sen verran että niitä taukoja on vähän turhankin säännöllisesti tullut pidettyä... että voiko oikeasti kehittyä mihinkään jos saa aina tehtyä 10 päivää töitä ennen seuraavaa pakollista taukoa?

lähinnä tekisi mieli vaan sanoa että mä en ala. ei aina voi olla jotain häikkää tän lantioasian lisäksikin vielä. ja onko se huonoa kuntoutujuutta ettei nuhanunnuna muista maata lattialla etsimässä syviä lihaksia vai oonko vaan vähän turhan taipuvainen syyllisyydentuntoihin about kaikesta?

ja miksei mun työhuoneen patteri pelaa?!

Kommentit

Tinnutin (Ei varmistettu)

Aina mieluummin parikin "turhaa" lepopäivää kuin yhtäkään puolikuntoisena touhuttua päivää, josta se nuhanenäisyys ei ainakaan tykkää. Ja varsinkin kun sun kohdalla kyse ei kumminkaan oo siitä, ettetkö viitsisi hilata hanuria liikkeelle. Puolikuntoisena ei koskaan kehity.

Paranemisrutistus (vaikket suoranaisesti olsikaan kipee)!

hanska
Heppatic

no niinhän sitä järki sanoo mutta mun järjen ja tekemisten vastaavuus ei oo ollu ihan yks yhteen nyt tässä :D oot kyllä ihaana ku jaksat kannustaa <3

Kommentoi