i wish!

Heppatic

hei pukki! mä tiedän että tää tulee nyt vähän lyhyellä varoitusajalla, mutta mulla olisi yksi idea! kun mun on ollut niin vaikea keksiä mitään toivottavaa joululahjaksi, niin mitä jos tehtäiskin niin että kipaisisit yhtäkkiä ohimennen tullessasi mulle saksasta vaikka yhdet saappaat? tai kolmet, ei sen väliä. laitan tähän vähän esimerkkejä ja speksejä, niin ei mene pahasti vikaan:

paikka: königsin saapastehdas.

kriittiset mitat: koko 5, leveys 33-35, pituus 50-52.

väri: ruskea, ks. kuvat alla.

polo schnür.

fieldboot paspelliert.

brillant.

excelsior.

kuvat: königs.de

tai jos haluat soveltaa, myös mikä tahansa estemalli hunting topilla käy oikein mukavasti. mut ei sitten mitään strutsinnahka-lookia eikä ehkä kiiltonahkajuttuja, ei oikein sovi tyyliin.

ja ihan siis vaan siksi että mun kokoelmasta puuttuu ruskeat saappaat, ja mun mielestä semmoset pitäisi olla. ne sopisi niin hienosti mustien ratsastushousujen kanssa! ainut vaan, ettei mulla ole kokomustia, että oikeastaan samalla voisit tuoda sitten siitä naapurista pikeurin tehtaalta semmoset sametti-luganat kokoa 72. tai kyllä muutkin mustat luganat käy, kun ne samettiset on aika paksut. mieluiten tietysti sekä samettiset että ei, koska oikeastaan mulla ei hirveesti ole ratsastushousuja. no ei ainakaan mustia pikööreitä. 

rakkaudella kaikista kiltein hepatytö

hanska glöööööööööv

Kommentoi