kerää koko sarja!

Heppatic

joo hei arvatkaa mitä.

paranin flunssasta. pääsin treenaamaan oikein kivasti alkuviikosta, enkä edes tullut superkipeäksi selästäni kun kävin ensin kuuden kilsan kävelylenkillä ja menin päälle ratsastamaan.

sitten mä olin lähdössä salille ja ihmettelin kun vähän sattuu olkapäähän hassusti.

sitten mä salilla ihmettelin kun kylläpä muuten sattuu ihan hemmetisti.

sitten mä tulin kotiin itkemään kahdeksi vuorokaudeksi kun mun olkapäähän sattuu niin paljon ettei saa hengitettyä.

hätäkriisipuhelu fysiatrian polille ja oletusdiagnoosina on nyt joku hermopinne ainakin kunnes pääsen ensi viikolla livenä tutkittavaksi. kipulääkettä naamaan jos pysyis vaikka hengissä siihen asti (ei lopu happi kesken).

tänä talvena prakanneita paikkoja siis tähän mennessä:

lantio

vasen nilkka

oikea nilkka

vasen jalkaterä

vasen polvi

vasen olkapää

plus tietty parit flunssat eli laitetaan tähän että ylähengitystiet.

mutta en oo muistaakseni onnistunut reväyttämään vielä mun vakiolihaksiani (etureisiä, erityisesti oikeasta jalasta) tai murtanut mitään. vielä. koputtakaa puuta.

 

Kommentit

Enne

Nyt vähän positiivista ajattelua kehiin! Sulla on listan mukaan kuitenkin vielä oikea jalkaterä, oikea polvi ja oikea olkapää ihan käyttökelpoista kamaa! Ja pakaralihakset! :D

Joo, anteeksi. Todella pers-eestä. Kyllä sua koetellaan!

No mä sanoisin tälleen maallikkona (joka on asioiden kanssa tapellut) että voihan olla että kyse on yhdestä ongelmasta joka oireilee eriaikoina eritavoin. Mulla on esim ollut hermopinnettä sekä jalassa että kädessä ja vaikka mitä muuta kipuja siellä täällä ja viimeksi sitten vihdoin selvisi, että mulla on väärät sääret ja iso osa ongelmista johtuu ehkä siitä. Eli aattele positiivisesti, et sitteku se oravanpyörä lähtee parantumista kohti ne ihmeesti paranee kaikki. Tsemppiä! Ja tee kivoja juttuja mitkä vie ajatukset pois kivusta ja muusta.

hanska
Heppatic

enne: joo kyllä tää vähän alkaa pikkuhiljaa syödä. varsinki ku tää tänkertainen yllätyspaketti on kivuliaisuudeltaan sitä luokkaa että mä ihan oikeesti oon itkun partaalla joka kerta ku liikahdan - ja täs nyt on kuitenki kipuharjoteltu aika kauan etten mielestäni ihan olemattomista valita edes. kiitos sympatiasta though!

ninamaria: kyllä mäkin uskon että varsinkin nuo nilkat ja polvet oireilee tän lantiovaivan takia, mutta kaiken fysiatrian polin ammattitaidon mukaan se ei mitä ilmeisemminkään ole varsinaisesti korjattavissa, oireita vaan pystyy helpottamaan oikeanlaisella lihastuella - jota mä en pääse koskaan elämässä harjoittamaan kun oon liian kipeä koko v***n ajan! mutta täytyy toivoa että nää pinoontuvat oireet nyt johtais lopulta siihen että pääsis sinne magneettiin jos vaikka löytyis joku nappi mitä painamalla lähtis dominosysteemillä vaivat kumoon ja meikäläinen takas terveiden kirjoihin... tsemppikiitos ja mä koitan vetää nappia niin paljon naamaan että sais tehtyä jotain muuta ku juotua teetä :)

Kommentoi