Nimenvaihdos

Heppatic

Päätin nyt pitkän jahkaamisen jälkeen vaihtaa tämän blogin nimeksi jotain vähemmän randomia kuin hanska of the gloveness. Nyt se on linjassa mun bloggerin yleishöpinäblogin nimen kanssa ja toivottavasti seuraajat pysyy joukossa. Hannatic ja Heppatic, nyt on parempi.

Mun ratsastukset on nyt jääneet vähän stressinhoitotasolle ja tallireissut turpaterapiaksi kovin tavoitteellisen harrastamisen sijaan. Meillä on nimittäin kämpässä paha vesivahinko ja tietysti siihen saumaan kun olen ottanut ihan hitosti töitä vastaan. Yritän tässä nyt siis muuttaa evakkoon, etsiä uutta kämppää, hoitaa kahta työtä ja normielämää ja säilyttää mielenterveyteni yhtä aikaa. Riemuitsin jo että perjantaille en kyllä ota MITÄÄN kunnes muistin että olenkin 8 tuntia edustustehtävissä.

Hanska vähän väsynyt. Hanska kirjoittaa lisää kun jaksaa. Mutta katsokaa, hevoinen:

Sipe terapioi mua taas huomenna. Se pyytää namipalaa ja levittää jalkansa irstaan setämiehen tavoin, kun harjaan jalkojen välistä. Sipe on huippu.

Kommentit

What else is there?

Onpas aivan ihana pallopää, voi että mun on pakko tilata ratsastustunti! :D

hanska
Heppatic

Suosittelen lämpimästi. Siinä sielu lepää kun ei hevosen selässä pysty oikeasti miettiä mitään muuta! Oikeasti nollaantuu ajatukset välillä.

Kommentoi