Roulade

Vihdoin ja viimein löysin oman rullan!

Armas fysioterapeuttini käski mun fasciakidutuksen tueksi harrastaa pilatesrullailua tuossa kesemmällä. Se oli jopa niin ihana ja huolehtivainen että toi mulle omansa lainaan ihan varta vasten kotiin asti. Saattaapi tuo olla että kyseisellä herralla on täällä jotain muitakin mielenkiinnonkohteita kuin mun lihaskalvot, mutta jos ei lasketa niitä vaan huokaillaan ihastuneena että miten omistautunut terapeutti voikaan olla. Oih ja voih.

Olin jo sitä aiemminkin katsellut toisella silmällä etuisia rullia ja käskystä innostuneena sitten jopa molemmilla silmillä, mutta koska kukkaroni ei anna periksi ostaa mitään 50+ euron rullia ja toiseksi kaikki löytämäni olivat armottoman pehmeitä, oon jäänyt ilman omaa. Pari viikkoa sitten fyssarinikin tarvitsi omansa takaisin ja ilman jäätiin. Kunnes nyt viikolla silmäni kohtasivat kuvaputkitelevision ruudussa mielenkiintoisia merkkejä: Hong Kong, pilatesrulla, 9,95 €.

PA204887.JPG

Kipaisin heti tilaisuuden tullen paikalliseen Honkkariin, josta muuten aiemmin olin yrittänyt rullia kaverin vihjeestä etsiä turhaan. Siispä tällä kertaa tiesin täsmälleen mille osastolle askeleni suunnata ja siitä isosta rullapinosta kaappasin syleilyyn oman rullaatirullan. Kassan kautta pihalle – noin 90 sekunnissa kymppiä köyhemmäksi mutta ah niin onnelliseksi rullanomistajaksi.

Tuon rullan normihintakaan ei päätä huimaa kyseisessä liikkeessä, jos en ihan väärin muista niin saattoi olla peräti 12,90. Tarjousajan ulkopuolella niiden saatavuutta ei vaan kukaan takaa, joten nyt jos joku on kidutusvälinettä vailla, äkkiä apajille! Tämä Yoga Foam Rollerin nimellä kulkeva kapine ei ole ehkä ihan kovimmasta päästä, mutta tarpeeksi kova aiheuttaakseen kipua ja tuskaa, eli oikein pätevä. Sen mukana tuli ohjelappu, josta jo ehdin pari uutta vinkkiä poimia käyttöön ja tietenkin kaupan päälle kissalle tuollainen jännittävä pahvitunneli vaanimiseen. Ei huonot kaupat siis!

Itse rullailen pääasiassa reisiä joka puolelta, mutta myös penikoita, pyllerströmiä ja selkää. Ja tietenkin jos tulee jotain erityisiä jumeja, aina kannattaa hyödyntää. Se on kamalaa, mutta tekee hyvää. Ensimmäiset rullailukerrat merkitsin HeiaHeiaan taistelulajit-nimikkeen alle, mutta nyt viimeisimmän harhauttavasti venyttelyksi. Kyllä se meinaan edelleen taistelua on, sattuu enemmän kuin keskimääräinen Jeet Kune Do -kontaktimatsi, mutta välillä pitää ehkä vähän sattua niin voi tulla ehjemmäksi ja päästä ehkä jopa kroonisesta kivusta.

Au au au.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *