sitkeesti vaihdellen

Heppatic

vapun harkkakisoista jäi käteen aika hyvä mieli. verkkasin rauhassa ja sain ponin oikeen näppärän tuntuiseksi. sitten tuli maneesiverkan vuoro ja mieliala laski kuin lehmän häntä. urhea possuni fabebabe ei ollut kovin urhea katsomo-/ovipäädyssä vaan hyppi pitkin seiniä takaperin "kauhusta". pääsin verkkaryhmätoverin perässä possujunassa siitä pari kertaa suhteellisen oikeinpäin ponin komian leviä selkä kauhusta jäykkänä. mutta kun käänsin kulmasta metrin, puolitoista uran sisäpuolelta niin selvittiin vain lievällä epäröinnillä. laskeskelin pikaisesti että montako kertaa ohjelmassa on mörköpäädyn ohitus ja lopulta ajattelin että eiköhän tää peli nyt oo jo menetetty mutta katotaan nyt kuinka kova riita tulee suorituksen aikana ilman raippaa...

mutta ainakin oli pörheä poni! oli joustava askel ja joka suuntaan taivuttiin ihan ongelmitta ja puskematta lapoja naapuritalliin asti.

kevyestä tappiomielialasta huolimatta ohjelma meni aika hyvin. tai paremmin kuin ehkä ikinä. toki siellä mörköpäädyssä tein tahallisesti vähän oikoteitä mutta joko tuomari ei rankaissut siitä tai ei nähnyt sitä toisesta päädystä asti. luultavasti sain ymmärryspisteitä? ainoa isompi moka oli äärettömän hieno laukanvaihto laukkalävistäjällä taas siinä täsmälleen samassa kohdassa kuin edellisissäkin koulukisoissa kaikesta ennakkoehkäisystä huolimatta!! siis kääks kun mä tiesin nyt odottaa sitä vaihtoa, ratsastin mielestäni tosi hianosti oikeaa oikeaa oikeaa laukkaa mutta siitä tuli siltikin oikeaa oikeaa oi-ke-aa vasenta vasenta ärrr. virallinen vasen laukka oli vähän hidas ja lävistäjän loppuun tuli käyntisiirtymä ravin kautta. mutta oli siellä seiskoja ja kasejakin, ja lennokkuudesta kiitettiin. nyt on ens viikon isompia kisoja varten treenattava lävistäjiä ja kyseltävä vinkkejä, pitääköhän siinä turvautua yliasettamiseen ettei sen kävisi mielessäkään että tässä vois ehkä joku liikahdus tarkoittaa vaihtomerkkiä?

jos ne vaihdot olisi taas saanut jätettyä vaativampiin luokkiin ja/tai esteradoille niin olisi ropissut ruusukkeita. mutta taas opittiin jotain ja koitetaan sitten viikon päästä löytää samanlainen pörheys ja tappiomieliala niin pitäisi mennä aivan hyvin. mulla on tietty (mielestäni realistinen) tavoitepistemäärä ja nyt kyllä kaiken järjen mukaan pitäisi lappusissa koreilla sellaisiakin numeroita jo. mutta viikon päästä oon varmaan matkalla kotiin ja tiedän miten käytiin.

Kommentoi