söiskö lisää patonkia

mä nyt tulin sitten vaihteeksi kipeäksi. odotinkin sitä jo, kun koko kaveripiiri kävi tautia läpi ja miehen joukkuekin on pelannut viimeisiä pelejä ihan random-lainamiehistöllä kun väkeä putoilee rivistöstä tiiviiseen tahtiin vuoteenomaksi.

on sitten vaikea pysytellä edes suhteellisen terveellisissä ruoissa kun on kipeänä. kokkaaminen vaatii melkoisia ponnistuksia ja lauantaina mies olikin ruoanlaittovastuussa, eli haki meille pitsaa. tänään tuntuu siltä että syön lähinnä täytettyä patonkia, kuka aikuinen nainen nyt ei joskus olisi pelkällä leivällä elänyt…

taidanpa siis mennä täyttämään lisää patonkia salaatilla ja kurkulla ja juustolla, ei kai se nyt niin vaarallista  ole. tykkään ajatella että kipeenä tarvii paljon energiaa paranemiseen, joten ehkä nautin myös vähän herkullista sokeroitua palautusjuomaa jälkkäriksi.

tetra_artikkelikuva31.jpg

kyl maistuu!

oon nimittäin viime aikoina kriiseillyt proteiinilisistä. aina säännöllisin väliajoin saan pakkomielteitä jostain ruokaan liittyvästä ja tällä hetkellä se koskee proteiinia. maitopohjaiset on hankalia, jos on tämmönen aneemikko, enkä haluaisi sellaisia sokeripommejakaan kuitenkaan sotkemaan mun terveellistä elämää. ja maustamaton soijaisolaatti on semmosta sahajauhoa, että ihan etoo se tunne suussa jos sitä menee pirtelötyyppisesti käyttämään (ihan hyvä lisä kuumennusta vaativiin ruokiin, esim. puuroon tai vastaavaan kyllä, mutta kylmänä hrrrrrrrrryöks). että varsinkin tinnua yllättää nyt suuresti kun mietin tätä asiaa ihan liikaa. koen tämän obsessoinnin vain lievästi ristiriitaiseksi siihen nähden että olen koko aikuisikäni toitottanut ihmisille että kyllä kasvisruoastakin saa ihan tarpeeksi proteiinia. mutta tämä on nyt tämmönen kausi, tuleepahan testailtua kaikennäköisiä uusia juttuja. vinkkejä saa jakaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *