tbc

kävin eilen testaamassa total body conditioning -tunnin, ja olin ihan varma että kuolemahan siellä korjaa. no yllättäen ei korjannutkaan, mutta itse sain kyllä korjata jälkiäni useamman mutkan verran – tunnilla tarvittiin mattoa, steppilautaa, eripainoisia irtopainoja ja pumppitankoa kaksilla eri painoilla eikä siinä temmossa niitä oikeasti olisi kerinnyt vaihdella jos olisi halunnut tehdä joka toiston. onneksi olin tunnilla yksin (?!) että ei haitannut säntäillä siellä niiden tankojen ja painojen kanssa. tein toki aika kevyillä painoilla koska mun filosofiani on että ennemmin jaksaa koko tunnin tehdä oikein kuin että vetää vitosia läjän tankoon ja sitten ihmettelee kun on selkä kipeä. eikä nyt sillä että tuota haukkaria olis mitenkään liiaksi, olis kai sitä painoa enemmänkin voinut olla mutta ehkä sitten ensi kerralla varaan jo läjän ykkösiä siihen lisäiltäväksi jos sattuu ehtimään.

p9042659.jpg

no se niistä painoista kun mun piti oikeasti puhua niistä sykkeennostatusbiiseistä. kun en nyt ole ihan varma että voisinko mä harrastaa tollasta urheilua. vähän pystyin tietysti soveltamaan niitä aerobic-henkisiä pompahteluja, mutta kun mä en saisi edes juosta niin on hieman kyseenalaista että saisinko mä kenties tehdä jotain supersankariloikkia ja sivupotkuja ja äkshyppyjä. mutta en mä nyt seisomaankaan siihen voi jäädä että odottelisin seuraavan lihaskuntobiisin alkua. niin päätä sitten että meniskö takasin vai eikö menisi.

illalla sammuin sohvalle tallikeikan jälkeen ja siitä kun nousin niin sai kyllä aika reippaasti köpötellä panadol-purkille hakemaan lievitystä lantiolle, mutta aamulla ei ollut enää mikään, että ota nyt sitten selvää johtuiko se ekstrakipu kenties siitä tbc:stä vai sohvalle nukahtamisesta vai niiden yhdistelmästä.

no ehdin tässä viikolla vielä testailla muitakin mulle uusia tunteja ja voin sitten päättää että tarviiko edes mennä jos muut tuntuu oikeammanlaisilta. mä joskus alkukesästä ajattelin että jos pääsisi edes vähän crossailemaan ja venyttelytunneille niin se olisi jo paljon mutta niin vaan kasvaa nälkä syödessä eikä ne ennakkoon varmasti lantioystävällisimmät harjoitukset oikein nyt lämmitä ihan täysillä, ainakaan kun spinning vaikkapa ratsastuspäivän jälkeen on aika kivuliasta istuinluille ja niin ihana lenkkeilynkorvike kuin se cross trainer onkin niin on se vähän vaan tylsää pitemmän päälle. hemmetin first world problems, valittajana nainen joka ei talvella päässyt ihan edes kauppaan ilman buranapurkkia. noo, katsotaan mitä keksitään.

ja ps. pitäs varmaan lakata kynnet.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *