tervettä

Heppatic

päätin eilen että nyt on kuulkaas niin että sairastaminen saa riittää ja käyn hikoilemassa infrapunasaunassa loputkin taudinjämät pois. sieppasin pyyhkeen ja jättipullon vettä joukkoon ja marssin salille. seinässä suositeltiin ajaksi 20-40 minuuttia ja koska 20 minuutin kohdalla ei lämmössä kököttämisestä ollut vielä muuta iloa kuin että vilu ei ainakaan ollut, olin sitten sen täyden 40. kunnon hikikin tuli vasta puolen tunnin jälkeen. vettä hörppien ja a-merkin kouluohjelmaa mielessäni läpi käyden (siinä ei ole muuta käyntiä kuin keskikäyntiä pari pikkupätkää, aika jännä!) ihmettelin että miksi sen pitää olla niin pimeä ettei saa luettua, nyt ei jummarra. tylsäähän siellä yksin on.

suunnitelmissa oli hyödyntää hyvä syväntuntuinen lämpö kunnon venyttelyihin mutta istuskeltuani hetken pukeutumispömpelin päällä ja kipaistuani vessaan hurlaamaan kaikki vasta nauttimani 2 litraa vettä pönttöön tuumasin että taitaapa olla parempi suunnistaa kotia kohti venyttelemään. vallan olikin seesteinen olo sitten kotona, kaikki oli tosi kirkasta ja meikäläinen kuin hidastetussa filmissä. hyvin venyi, luulisin. rajoitin venyttelyt lääkärin määräämiin pakollisiin ja koitin ohessa syödä banaanin ettei ihan virta loppuisi kun piti vielä tallilla käydä katselemassa yhtä kaatuilevaa ponia, josta en edes ehtinyt saada kuvaa kun hölmistyin niin paljon että mitä tossa just tapahtui, täältä voi lukea tarkemmin.

että aika terveeksi taisin itseni hikoilla, pitää varmaan koittaa uudestaan vähän paremmalla menestyksellä kun olis oikeasti terveenä. mutta no, ei nyt ainakaan pahempikaan olo ole tänään että samapa tuo. jouduin tämän flunssan pitkittymisen takia siirtämään fyssaritreffejäkin pari viikkoa eteenpäin kun tuntuu aika turhalta kontrolloida mitään lihaskunnon kehitystä jos kuukaudesta 2,5 viikkoa on mennyt johonkin muuhun kuin treenaamiseen.

Kommentoi