update

mä olen ollut nyt vähän jäähyllä. ihan puhtaasti epätietoisuuden takia oon karsinut ohjelmasta pois salitreenit ja oikeastaan kävelyä ja ratsastusta lukuunottamatta muutkin urheilut. viimeisimmät kaksi fysiatrian polivisiittiä kun tekivät selväksi että nyt pitää selvittää, mitä kaikkia kierouksia mun kropassa onkaan aiheuttamassa oireita.

mullahan on ollut ortopedin määräämät tukipohjalliset lenkkareissa jo aika kauan. koska mun jalkaterissä ja nilkoissa on ollut sanomista jo varmaan 15 vuotta. nyt kuitenkin tutkimuksissa ilmeni että ortoosi korjaa kyllä kauniisti jalkaterän virheasennot mutta siinä ohessa tuuppaa lantion vinoon. lisäksi mun reisien ja säärten linjauksissa on jotain häikkää (lisätutkimuksia luvassa viikon päästä), mikä varmasti aiheuttaa esim. polvivaivaa ja mistä sitä tietää mitä kaikkea. muutenkin mulle kerrottiin että tässä tilanteessa välttämättä salitreenistä ei ole mainittavaa hyötyä ja suosituksena olisi vähän dynaamisempaa liikuntaa. uimaan pitäisi mennä ja olenkin suunnitellut sitä pari viikkoa, mutta on ollut kaikkea muuta menoa ja naisellisia syitä olla menemättä, joten se lisättäköön vielä lajilistalle kieroumien selvittelyä ja hoitoa odotellessa. jalkaterän huolestuttavinta virheasentoa korjataan kinesioteipillä ja se kyllä tuntuu hyvältä ratkaisulta, tarvisin vaan uuden teippirullan kun tuo tämänhetkinen on niin huonoliimainen että teippi irtoaa jo nukkuessa, lenkkeilystä nyt puhumattakaan.

mun käskettiin pitää oirepäiväkirjaa siitä kun liikun ilman tukipohjallisiani ja niitähän riittää. jalkapohjan repeävästä tunteesta erinäisten pistävien kipujen kautta kireyttään karjuvaan lonkankoukistajaan. vähän jopa jännittää mennä sinne lisävääntelyihin, mutta toisaalta odotan sitä ihan innoissani. paitsi sitä että aika on kello 08:00 ja siitä seuraa pitkä ja kipeä päivä, yh.

sarjassamme mystiset ongelmat sitten puolestaan mulla on tällä hetkellä oikean etusormen kakkosnivel käyttökelvottomassa kunnossa syystä jota kukaan ei tunne. siis en saa sormea suoraksi enkä kunnolla koukkuun ja sormi on melkoinen limppu. makoilin ihan vaan sohvalla miespatterin kanssa ja hoksasin että sattuu muuten sormeen. ei oo mitään naarmuja tai äksidenttejä. taas yksi tällainen mielenkiintoinen mystinen vaiva, joita mulla tuntuu riittävän. mulla on sellainen olo että tämä merkintä koskee myös mua, minkäs teet kun vanhuus iskee.

p3273501.jpg

sellasta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *