uteliaana

Heppatic

sairastelun jälkeen sainkin treenattua aika kivasti viime viikolla. parit ratsastukset ja muutamat ryhmäliikunnat oheistouhuineen. eihän tässä nyt samoissa lukemissa olla kuin joskus silloin ennen tätä kaikkea kipuilua, mutta ei kai sitä kukaan odotakaan.

liikuntakertoja lisäsi myös putkiremonttievakossa oleminen, koska siellä asuu yksi kappale pieniä bassetteja, jonka mielestä yhdenkään hanskan ei tarvitse välttämättä nukkua juurikaan aamuisin vaan ennemmin kulkea märässä metsikössä narun päässä jo ennen kuutta. lisää samanlaista tässä on tiedossa varmaan enenevässä määrin, sillä ei tämä meteli täällä omassa kodissa ainakaan vähene lähitulevaisuudessa. suhaamme siis edestakaisin, mutta onneksi matka ei ole pitkä :)

sain uuden poliklinikka-ajankin jo tälle torstaille, odotan taas suurella mielenkiinnolla, mitä siitä seuraa. enää ei luulisi minunkaan odottavan mitään kovin mullistavaa, mutta kai sitä aina toivoo että joku keksisikin jonkun oikotien onneen, huomaisi että kappas tässähän on tämmönen vipu joka pitää naksauttaa asentoon off niin sitten sää paranet! no ehkä sieltä saisi taas jotain uusia treenivinkkejä edes, ihan kiinnostavaa se kai on.

salille tuli uusi ryhmäliikuntaohjelma ja tuumasin sieltä käydä testailemassa joitain sellaisia tunteja, joiden kuvauksen perusteella voisin kuvitella soveltuvan tähän mun kuntoutumisproggikseen. ei haittaa jos on vähän rankkaa lihaskunnollisesti mutta kovin akrobaattisiin suorituksiin en voi lähteä, ettei taas vaihteeksi mentäisi kovettua takapakkia. voihan siellä sitten aina katsoa että jaahas tommonen liike, taidanpa skipata ja soveltaa jotain omaa.

olin lauantaina mussukalla maastossa semmosen soppelin tunti nelkyt ja oli se vaan taas mukavata vaikka toisaalta mulla onkin nyt kauhea hinku treenata kentällä kaikkea. tuntuu, että olis miljoona ja sata tuhatta asiaa mitä pitäis hinkata, kaikkea pitäis opiskella. no sovin huomiseksi illaksi jadailua, joten siellä saa sitten treenata ainakin jotain vähän. jos en kuole tänään tonne total bodyyn, jonne päätin mennä uhmaamaan jumppajumalia. katsotaan kuinka käy.

Kommentoi