värisuora

Heppatic

mulle kävi aika klassisesti tuossa vähän aikaa sitten. minä kun en ole ollut kovin tyytyväinen mun kisahousuihin ikinä, koska niissä on noin kolme tuumaa liian lyhyt vyötärönympärys suhteessa niiden muihin mittoihin (koko 34 L, vy alle 60 cm). ostin ne joskus hätäpäissäni jotain seuraluokkaa varten muutama vuosi sitten, kun en löytänyt lähiympäristöstä muita järkevänhintaisia ja järjettömänhintaisiin en kykene. nimesin ne barbihousuiksi - silloinkin kun olin hoikimmillani siinä alipainon ja merkittävän alipainon rajoilla, vyötärönauhaan kohokirjaillun housumerkin pystyi sujuvasti lukemaan peilin kautta vatsanahasta kisojen jälkeen: equi comfort equi comfort equi comfort.

oonkin miettinyt uusien ostamista siitä asti, mutten ole kuitenkaan lähtenyt venymään, koska ne nyt on mennyt kiinni ja kisaan kuitenkin niin vähän. ennen joka käyttökertaa on jännittänyt että tuleekohan kuinka maha kipeäksi ja pystyykö niitä kuristuneita vatsalihaksia kenties käyttämään tässä luokassa. ja menee ne vieläkin kiinni, en tiedä millä ilveellä mutta menee, vaikka olenkin siirtynyt sieltä merkittävän alipainon rajoilta lähemmäs normaalipainoa. katselin eräänä iltana kammottavan hermopinteen kourissa boksilta jotain esteratsastuksen mc-osakilpailua ja siinä tyylikkäitä naisratsastajia ihaillessani alkoi katse lipsua myös läppärin suuntaan... josko olisi jotain hyvää housutarjousta jossain. tai mitäs tuo huutonetti sanoo? ai että hyväkuntoiset crw:n kisahousut samaa kokoa kuin mun keväällä ostetut farkkupöksyt? hmmmmm tuota pitäskö? kun sain neljä puoltavaa ääntä lähipiiriltä, klikkasin osta heti -nappulaa ja muutamaa päivää myöhemmin ihastelin uusia kisahousuja. joissa on nyt sitten tällä kertaa pikkasen liian matala vyötärö (taidan ostaa myös valkoisen tuubitopin varoiksi) ja järkyttävän kapea sääriosa, mutta onneksi mulla on olemattomat ruipelopohkeet. lisäksi ne vanhat on mun mielestä jotenkin tyylikkäämmät, ehkä korkean vyötärön takia, mutta josko noilla nyt jonkun luokan kopsuttelisi, ainakin saa vatsalihakset hyötykäyttöön.

havainnollistava kuva aiheesta. not. vasemmalla vanhat.

tulin siinä sitten tehneeksi pienen ratsastushousuinventaarion ja kahdet kisahousut mukaanlukien mulla on tällä hetkellä 12 paria eri väreissä hehkuvia ridapökiä. ja valitettavasti tarvin niitä kaikkia, enkä taida hirveästi edes haluta myydä niistä mitään, paitsi ehkä ne vanhat kisahousut voisin myydä jos maailmasta löytyis joku barbinmallinen kilparatsastaja, joka maksaisi niistä sopivasti.

alarivissä puolipitoiset ja kaapissa puhtaat. puolipitoisina farkku-crw:t, sametti-pikeurit, jodhpur-eliwelit ja fleecevuoriset eurohunterit. linkkasin tuohon kuvia housuista mun päällä, kun oon harrastanut jotain ratsastustyylibloggausta huvikseni välillä :)

oikealla pinossa hösselit ja vasemmalla hevosteluun uhratut paidat, joista valtaosaa en koskaan muista ottaa hevostelukäyttöön vaan vetelen jollain pyykkiin menossa olevalla normipaidalla. housut alhaalta ylös: vaaleanvihreät cotton naturalsit, metsänvihreät pikeurit, liituraitaiset mustat covallierot, punaruskeat back2backit, ruskeat sametti-tuffriderit, tummanruskeat beigepaikkaiset eurohunterit ja päällimmäisenä kisahousut x 2.

nyt kun mietin niin ehkä noi kaksiväriset eurohunterit vois myydä. ja jos löytäisin semmoset fleecevuorelliset mustana halvalla niin vaihtaisin ne siniset mieluummin niihin. oon ostanut näistä housuista äkkipäätä laskien seittemät uutena ja viidet käytettyinä, tai äiti on ostanu mulle ainaki kahdet kirpparilta ihan omin päin ja halunnut maksaa parit noista uusista, ihana äiti :)

mutta kaikkihan tietää, ettei talvihousuja ja kisahousuja lasketa. mulla on siis vain yhdeksät ratsihousut. heh. ihan normaalia. huomenna jäsenkorjaajalle niin pääsee ehkä käyttämäänkin niitä taas kunnolla.

Kommentit

Enne

Muutamat housut tarttuneet matkaan :D

Mulla on "vasta" kolmet, joista yhdet "toistaiseksi" käyttökelvottomat, kun niissä on niin pirun korkea ja tiukka vyötärö...vetoketju ei mee kiinni, mutta joskus huijaan itseäni ja maailmaa kääntämällä sen vetoketjukaistaleen vyötärön alle...kröhöm...

Ai hitto, pitääkin ottaa kuva mun violeteista vakosamettiratsareista, ne on niin retrot ja oikeestaan jo aika röyhkeet!

hanska
Heppatic

hehe, on noita parit. mun tekosyy sille on että yhteenkin aikaan ratsastin kolmella eri tallilla ja pitihän sitä aina olla vaihtovaatteita jos jossain vaikka pouni köhii ettei levitä tauteja.... siihen tarvii viidet saappaat ja 12 housut, junou.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.