Sanginjoki

Moi !

käytiin fiilistelemässä syksyä sanginjoen lemmenpolulla, pieni vesisade ei ees haitannu kun oli sateenvarjot mukana, vieläpä omissa lempiväreissämme. Välillä on ihana mennä rauhoittuun luontoon ja kuuntelemaan luonnon ääniä. Luonnosta on tullut tärkeä osa avopuolisoni ja minun arkea ja pyrimme käymään useasti luonnossa, mieli virkistyy huomattavasti! Meidän mukana kulkee myös meidä koira Carlos,  hän saa aina nuotiolla ollessamme osansa makkaroista ja niin paljon herkkuja joka kerta!

Sanginjoella on paljon ihania nuotiopaikkoja, esimerkiksi lemmenpolku,isokankaan laavu sekä kalimeenlampi. Paikalta löytyy myös hyviä sienestys paikkoja ja sienestäjiä näkyykin siellä kaikkialla vähää väliä.

Rakastan luonnossa oloa, tuntuu kuin sielu lepäisi aina silloin kun pääsee luontoon. Erityisesti silloin kun on lähellä kaunista puroa ja voi vain katsella sekä rentoutua,tälleen keskustassa asuessa osaa arvostaa luontoa niin paljon!

 

Viimesimpänä käytiin valokuvaamassa, tarkoitukseni on harjoitella valokuvausta ja räpsiä kuvia koulun ohella, valokuvaus kiinnostaa minua paljon ja haluankin tuoda oman näkemykseni kuviin.  Lemppari kuvattava on luonto ja jokseenkin taiteelliset kuvat, haluan kuvissani ikuistaa kauniin hetken ja siitä syntyikin blogini nimi joka on mielestäni todella osuva.

 

 

 

Ihanaa päivänjatkoa !

 

suhteet oma-elama hyva-olo mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *