Voihan viikonloppu!

Heippa ! Hieman viikonlopusta.

Perjantai 13.9.

Koulun jälkeen haettiin ruokaa läheiseltä Hesburgerista ja kotia päästyämme aloimme miettimään avopuolisoni kanssa että mitä sitä vois viikonloppuna tehä, ei minkään näköistä ideaa, tai oikeestaan ideoita oli paljon mutta mikään ei ottanut siipiä alleen.

Hetken istuttuamme sain idean että lähdetäämpä mökkeileen tänään! Käytiin ostaa ruokatarvikkeet mökille ja kello olikin jo aikalailla 18 kun lähdettiin ajelemaan 200 kilometrin päähän. Päätettiin ajella suomen keskipisteen kautta, kello alkoiki olemaan jo lähemmäs 21 ku päästiin mökille, eikä matkallakaan mitään kummoisia tapahtunut kun vettä satoi koko matkan.

Kun saavuttiin mökille niin mökin piha on täynä karvarouskuja ja pakkohan ne oli kerätä talteen kun tästä sienestämisestä ollaan niin innostuttu,Carloskin pääsi vihdoin vapaaksi juoksentelemaan pihalle. Myöhemmin aloimme paistaa makkaraa ja laittamaan mökkiä kuntoon, hieman pelailtiin ja oltiin vain juuri niinkuin mökillä kuuluukin olla.

Lauantai 14.9.

Herättiin lauantaihin kyllä todella myöhään eli jossain yhden aikaan päivällä, eikä! Hetken hereillä oltuamme käytiin uittamassa Carlosta ja pian lähdettiinki katselee sieniä ja valokuvaamaan luontoa ja hyviä ja kauniita kuvia sieltä tulikin ja tietysti myös sieniä löytyi lähemmäs 50 kappaletta, sen jälkeen oltiinki täynnä hirvikärpäsiä.

Mökille kun päästiin niin ajateltiin ruveta puhdistamaan sieniä, avattiin mökin ovi ja avopuolisoni laski avaimet hetkeksi takan päälle ja toi leikkuulaudan ulos niin koiramme päätti hypätä ovea vasten ja naps ovi oli lukossa ja avaimet takanpäällä, voi eii..

Eihän se sitten auttanut ku lähtä puolisoni äitiä vastaan hakemaan autonavaimet 50 kilometrin päästä, siinähän se ilta menikin joutuisasti kun pankkikortitkin jäi sisälle, siinä sitte mietittiin päästäänköhän sittenkää takaisin mökille tai varsinkaan sieltä pois.

Sunnuntaina 15.9.

Aloimme siivoamaan mökkiä lähtökuntoon niin että päästään ajelemaan kotia takaisin, miten sitä voikaan saada aina niin paljon sotkua aikaseksi. hetken ajettua muistettiin että grillikatos jäi auki ja pakko oli palata takaisin laittamaan se lukkoon vaikka tankki huusi jo nollaa mutta onneksemme bensa riitti just ja just huoltoasemalle asti ja pystyimme jatkamaan matkaa!

Illaksi oltiinkin jo kotona juomassa kahvia ja miettimässä paluuta arkeen, voi ihana viikonloppu! Luontoa vain osaa arvostaa kun täällä kaupungissa asuu.

Ihanaa alkavaa arkea !

perhe matkat hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *