Kuulumisia

Huh,onpas ollut taas hektinen paluu arkeen maratonin jälkeen. Kiirettä ja hösseliä,mut kohta se loppuu! Viimeinen viikko harjoittelua loppusuoralla näissä opinnoissa.Pelottavaa tajuta,että olen jo oikeasti tosi lähellä valmistumista! Vuodenvaihteessa pitää alkaa jo katselemaan työpaikkaa.Ihan jouluksi en ehdi valmistua(monestakin syystä)mutta alkuvuodesta sitten.Eipä sitä kuukaudella tai parilla niin väliä ole,mullahan on vasta alle 2,5 vuotta opintoja takana.

Tää on ollut kyllä aivan älyttömän rankka syksy ja olenkin siitä vinkunut varmaan joka ikisessä postauksessa.Mutta oikeasti.On ollut rankkaa.

Toki se on oma valinta.Oman koulun loppusuora,miehen koulun aloitus työn ohella ja täyspainotteinen maratontreeni kahden lapsen kanssa ei toki ole ihan fiksuin yrityskään.Mut silti en kadu.Tää syksy on ollut rankkuudessaan myös tosi mahtava ja tästä on saanut eväitä ,joilla jatketaan vielä pitkään.

Polvi on ollut maratonista lähtien tosi kipeä. Portaat on silkkaa tuskaa,kyykistyminen mahdotonta. Kipua on levossakin. Maanantaina kävin polvi-ortopedillä ja samana iltana makoilin vielä magneettiputkessa. Eilen tuli soitto tuloksista ja syvä helpotuksen huokaus. Mulla on vain pahasti tulehtunut ja ärtynyt juoksijanpolvi. Ei siis tarvetta puukon alle ja muuten tämä kymmenen vuotta sitten leikattu polvi näyttää kuulemma tosi siistiltä!Mahtavaa.Juoksu jatkuu siis. Perjantaina saan kortisonipiikin ja sitten parin päivän levon jälkeen saan palailla fillaroinnin ja uinnin pariin kivun sallimissa rajoissa.Juoksemaan sitten,kun kipu on poissa. Ei edes harmita pahasti. Pahemminkin ois voinu olla. Helpotus ja ilo vain siitä, ettei juoksu ole tehnyt tälle surkealle polvelle lisävahinkoa. Se lupaa jatkolle hyvää.

Kyllä se tästä. Parin viikon nollaus ja tauko liikunnasta on tehnyt myös hyvää. Kerran olen käynyt treeneissä,liki joka ilta on tullut venyteltyä. Paikat on muuten olleet täysin kunnossa heti maratonin jälkeen.Ilman polvikipua olisin voinut kevyesti olla lenkillä heti maratonin jälkeisenä tiistaina.

Mutta joo.Tällaista tänne keskiviikkoon.

Huomenna loppuarviointi harjoittelussa ja iltakahvit ystävän kanssa.Sitten on enää perjantai harjoittelua,iltapäivällä kortisonipiikille.Siitä sitten alkaa reilun viikon loma koulusta ja kaikesta!Tervetuloa hitaat aamut ja pitkät yöunet,teitä on kaivattu.

Ensi viikolla voisi jo kutsua lenkkipolutkin fillarin kanssa..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *