Loman jälkeinen maanantai

image.jpeg

Loman jälkeinen maanantai. Masentavaa? Ei ollut kuulkaa tällä kertaa! Taktikoin työvuorolistojen suunnittelussa ja aloitin lomaviikon jälkeisen viikon arkivapaalla. No,maksan siitä sillä,että olen viikonlopun yövuoroissa ja tiistaista alkaa sitten 8 päivän työputki..Mutta fiksua silti näin! Tiesin,että olen varmaan aivan loppu,kun olen ollut 1,5 viikkoa tosi sosiaalinen ja aktiivinen. Mä oon jotenkin sosiaalisesti ylikyllästetty aina tommosten reissujen jälkeen!On ihanaa,että on tekemistä ja nähdään ystäviä ja sukulaisia,mutta vastapainoksi tällaiselle mun on saatava olla sen jälkeen edes hetki yksin.

Se hetki oli sitten tänään. Mies lähti töihin kauluspaita päällä ja läppärilaukku kainalossa,minä saattelin koululaiset reppuineen päiväksi hommiinsa. Ja sen jälkeen mä pakkailin oman laukun ja lähdin taas Reloveen löytöjä katselemaan. Ja löytyihän sitä taas jotain..ihan törkeän hienot kengät,mosmoshin mustat farkut,cashmere-neule ja musta t-paita! Kassi kädessä lompsin vielä sen jälkeen lounaalle syömään kurpitsakeittoa ja kurpitsapiirakkaa. Ai että,kyllä kelpas!

Tän kaiken jälkeen olikin ihan iisiä lähteä kotiin pesemään pyykkiä ja siivoamaan ja hoitamaan uuteen asuntoon liittyviä asioita:sähkösopimusta,vakuutusta,vettä,nettiä ja jätehuoltoa näin muutamia mainitakseni.Nyt musta taas tuntuu,että olen kartalla mun arjen suhteen. Kalenteri on päivittetty,to do-lista vähän lyhentynyt ja tuntuu siltä,että tiedän ainakin seuraavan viikon ohjelman. 

Huh,sellaista! Nyt äkkiä ruuanlaittoon ennen kuin pöydän ympärillä on parvi nälkäisiä ihmisiä ihmettelemässä,että missä se ruoka kuppaa?!Hyvää maanantaita muillekin.image.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *