Morjens,mikä maanantai!

image.jpeg

Töihin paluu,arki,maanantai. Ja sairaan hyvä päivä,kuulkaas! Oli kiva palata työhön mistä tykkään ja nähdä tuttuja työkavereita. Illallekin järjestyi yllättäen ohjelmaa ,kun appiukko tuli kylään,mies vei poikaset ystäville kylään ja me suuntasimme kolmisin burgereille ja saunaan. Näistä kahdesta mä en koskaan kieltäydy. Hyvä burgeri uppoaa aina,samoin saunan pehmeät löylyt!

image.jpeg

 

Löyly oli ihan täynnä. Emme olleet tajunneet varata paikkoja näin arkena. Saimme saunavuoron parin tunnin päähän ja menimme birgittaan burgereille ja kahville. Mikäs siellä istuessa sateen rummuttaessa kattoon ja takkatulen lämmittäessä.image.jpeg

Mahat pinkeinä pääsimme lopulta Löylyyn. Ja pakko sanoa,että pikkuvioistaan huolimatta löi Löyly minut ällikällä. Astuin pesun jälkeen saunaan, savusaunaan. Yllättävän korkea tila,typötyhjä sauna. Mikä tuuri! Tuntui ettei melkein uskalla hengittää,tilassa oli jotain pyhää. Kipusin lauteille,kellahdin selälleni ja vain hengittelin hiljaisuuteen. Lopulta saunaan tuli muitakin ja lumous rikkoontui.

image.jpeg

image.jpeg

Savusaunasta posket punaisina ja keho kuumottaen loikkasimme mereen,hyytävään +13 asteeseen. Loppuaika menikin sitten saunaan ravatessa ja uimaan pulahdellessa. Toimii! Välillä istuskelimme takkahuoneessa takkaa ja merta tuijotellen. Mä kyllä tykkäsin oikeasti. Meri on aina niin ihana. Sitä oli ilo tuijotella saunasta ja laiturilta. Se muutti koko ajan värejä ja tunnelmaa. Supersateisesta seesteisen tyyneen yhden saunareissun aikana. Oli hauska rupatella ihmisten kanssa ja mukavaa jakaa kokemus miehensä kanssa. Harvemmin sitä yhdessä saunaan pääsee muualla kuin kotona. Parin tunnin saunomisen jälkeen olo oli kuin keitetyllä spagetilla. Saunasta poistui kolme rentoutunutta,raukeaa ja hymyilevää ihmistä. 

Mä kyllä suosittelen käymään.

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *