Ouluni mun

image.jpeg

Ihana,rakas Oulu. Taas saimme nauttia seurastasi muutaman päivän. Mä oon syntynyt Oulussa,ja vaikka vuosia etelässä on jo paljon enemmän kuin pohjoisessa,niin silti miellän edelleen eniten itseni oululaiseksi. Jotenkin askel pitenee,ryhti kevenee ja puhe leviää välittömästi Oulun rajojen sisäpuolelle astuessa. Oulussa oli kaikki niinkuin ennenkin. Iso porukka ihania,kyyneleet silmissä nauravia sukulaisia ja pohjoisen valoiset yöt ja korvassa inisevät itikat.

image.jpeg

Ohjelmakin oli vanhaa tuttua.Vaikka kuinka nykyään tykkään syödä hyvin,niin Oulussa on pakko päästä kerran rillille.Eikä mille tahansa rillille vaan Ramin Grillille Kempeleeseen.Toimii,aina.

image.jpeg

Valoisat,pitkät kesäyöt. Koiran kanssa iltalenkillä sedän luona.(kiitos majoituksesta rakkaat. ja pahoittelut koirankarvoista)

image.jpeg

Meillä oli aika tajuttoman surkeat lomakelit.Joka IKISENÄ päivänä satoi vettä!Eikä mitenkään pienesti ripsien vaan silleen ämpäristä kaataen..Päädyttiin sitten shoppailemaankin,kun ulkotekemiset oli vähän rajoitettuna.Ouluun oli putkahtanut uusi kauppakeskus Valkea. Ihan magea kyllä,mutta mua kyllä harmitti huomata,että se oli vienyt monia kivijalkaliikkeitä vierestään..

image.jpeg

Tästä oli pakko ottaa kuvia:Oulun Stocka ja se THE Robertsin kahvila.Täällä mä oon kuulkaa viettänyt teinimpänä varmaan 70% mun lomista. Täällä me istuttiin bestikseni kanssa vaniljakahvia ryystäen(niitä aikoja kun ei ollut varaa juoda erikoiskahveja. Täältä sai sentään maustettua ja ilmaisen santsikupin)ja tärkeistä asioista(pojista)puhuen. Voi niitä aikoja. Melkeen tippa tuli linssiin,kun kuulin,että Stocka muuttaa pois!Vaikea edes kuvitella.Jotenkin tämä on niin olennainen osa Oulua,että on vaikea edes kuvitella Oulua ilman Stockaa!

image.jpeg

image.jpeg

Cafe Bisketti.Jos en istunut siellä Stockalla,niin sitten istuttiin pentuina täällä.Isoimmat,pehmeimmät ja halvimmat pullat ,joista riitti kahdellekin jos budjetti riitti vain yhteen.Tällä kertaa kahvittelimme pappani kanssa. Loman ainoita hetkiä kun saimme jopa nauttia tarjoiluista ulkona auringon paisteessa!image.jpeg

image.jpeg

Lettukestit sedän luona.Ai tauti,miten hyviä muurikkalättyjä.

image.jpeg

Meillä oli ekaa kertaa Nuuti mukana pitkällä reissulla ja meni kyllä yllättävän hyvin!Ja yhdestä kyläpaikasta löytyi kaverikin.Näillä kakaroilla riitti virtaa kuulkaa!Kun eivät jaksaneet enää juosta,niin painivat makuullaan pelkillä tassuilla laiskasti.

image.jpeg

image.jpeg

Myrsky kohta niskassa.Näitä nähtiin joka päivä..ei tainnut olla ainoatakaan jyrinätöntä päivää.

image.jpeg

Rakas ,ihana Oulu. Tänne Toivoniemeen halusin aina lapsena muuttaa..Tuiran siltojen kupeeseen.

image.jpeg

image.jpeg

Iltakahvilla serkulla.Koira rötköttää ja me jutustellaan. Oli ihana nähdä niin monia sukulaisia.Ihania kohtaamisia ja hyviä keskusteluita.Niistä saa kummasti virtaa.

image.jpeg

Iltakävelyllä lapsuuteni maisemissa.Tänne mun mieli palaa monesti vieläkin..

image.jpeg

Kiitos taas kaikesta ihana Oulu rakkaine  paikkoineen ja ihmisineen!Tästä matkamme jatkui sateen siivittämänä kohti Vaasaa..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *