Pääsiäsloma

DSC_7319.JPG

Aivan paras pääsiäisloma! Kuviakaan en oo ehtinyt ottaa kun muutaman, kun aika on menny nauttiessa. Saatiin kuningasidea ja älyväläys ja ajettiin lasten ja miehen kanssa Ouluun.Ehkä fiksuin idea aikoihin. Kotirintamalla on ollut viime aikoina kireää molempien työ/koulustressin vuoksi. Silloin kannattaa monesti lähteä pois kotoa.Ja mikäs siinä muutenkaan lähtiessä,oppari kun on meinaan nyt kansissa ja koulu paketissa.JIPPIIIII!

Reissun tavoitteena oli päästää irti arjesta ja se onnistuikin kerrankin loistavasti.Nähtiin rakkaimpia sukulaisia,rauhassa ja rennosti ilman tarkkaan suunniteltua kyläilyaikataulua.Montaa ei ehditty nähdä,mutta niitä joita kerettiin niin ehdittiinkin nähdä kerrankin oikein ajan kanssa.Ulkoilua,sohvalla löhöilyä,erilaisia pelejä,herkkuruokia,naurua,vakavia keskusteluja,hilpeitä nauruntäyteisiä kahvihetkiä,kymmeniä suklaamunia,satoja autossa istuttuja kilometrejä,pitkiä rauhallisia aamuja,liian myöhään venyneitä iltoja,aurinkoa,upea täysikuu,päivä Tietomaassa,lämpimiä halauksia..siitä on meidän täydellinen loma tehty.

Lähtiessä itketti ja sydäntä kaihersi.Aina jää ikävä Ouluun,vaikka siellä olisi kuinka pitkään.

Kotimatkalla olo oli kuitenkin ehjempi ja onnellisempi. Rauhallinen,rento ensimmäistä kertaa viikkokausiin.

DSC_7165.JPG

DSC_7166.JPG

DSC_7178.JPG

Maisemia Tietomaan tornista.Lapset ja me aikuiset viihdyimme Tietomaassa yli neljä tuntia,en olisi uskonut!DSC_7191.JPG

Rakas,rakas Nallikari <3 Lapsuuteni rakkain biitsi.DSC_7198.JPG

DSC_7199.JPG

DSC_7202.JPG

DSC_7209.JPG

DSC_7228.JPG

Oulussa kevät tuntuu ihan erilaiselta kuin Helsingissä.Lumen takia.Jotenkin kevät on enemmän KEVÄT auringossa kimmeltävän hangen ansiosta.DSC_7284.JPG

10989235_10205778460316136_3149126910115550713_n.jpg

Loman onnellisin hetki.Päiväunet terassin lattialla rakkaimman kainalossa.Aurinko lämmitti niin kuumasti,että silmät kiinni tuntui kesältä.Lapset leikkivät pihassa,sulava lumi piti hassua paukkuvaa ääntä. Linnut lauloivat,mieli oli kertakaikkisen tyyni ja onnellinen.Sillä hetkellä ei maailmassa ollut mikään väärin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *