Tarvin teidät kaks kertaa:nyt ja aina

Mikä viikonloppu. Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta koko viikonlopun. Olemme kokkailleet ihania ruokia ja syöneet mahat pullolleen karitsalootaa,pannacottaa,kotitekoista pizzaa,kanasalaattia..Olemme viettäneet jokaisen päivän ihanien ihmisten kanssa.Perjantaina olimme vanhemmillani.Paikalla olivat myös isovanhempani ja ilta oli ihana.Väsyneen ja pitkän viikon jälkeenkin, oli ihanaa mennä kotiin ja olla rakkaiden ihmisten kanssa.

Lauantaina näin pitkästä aikaa kaukaa rapakon takaa palannutta ystävääni.Ja tuntui siltä,että olisimme nähneet viimeksi pari päivää sitten.Tosiystävyyden tuntee siitä, että pitkänkin ajan kuluttua, voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Oli jotenkin hullu fiilis olla taas saman katon alla,jutella,nauraa,ihmetellä kasvaneita lapsia,käydä pitkällä ja rennolla kävelylenkillä,puhua kaikesta tärkeästä ja ei niin tärkeästä mikä oli jäänyt sanomatta viime kuukausina. Aivan huippua.Lauantai-iltana oli vielä taloyhtiön kesän alottajaisetkin.Paistettiin lättyjä ja makkaraa.Ilta meni jutellessa ja lapsia vahtiessa.Ihana kesäilta.

Tänään olemme olleet koko päivän pihalla.Kävin pitkällä ja kuumalla lenkillä ja riemuitsin kesäisestä Helsingistä ja palanneesta juoksumotivaatiosta.Juoksu tuntuu itkettävän ihanalta taas ja tällä viikolla tuli ensimmäinen neljän lenkin viikko koko keväälle. Oli jo aikakin löytää tämä vanha ja tuttu into ja motivaatio.Ei ole pitkä aika puolikkaaseen enää..Iltapäivällä menimme vielä ystäväperheen kanssa ekaa kertaa tänä kesänä biitsille.Lapset heittivät heti vaatteet pois ja juoksivat mereen.Ihme sisupusseja,ei se vesi niin kovin lämmintä kuitenkaan ollut. Oli niin ihanaa katsoa lasten riemua. Illaksi menimme vielä ystäville,lapset leikkivät,me aikuiset katsoimme lätkää.

Kotiin tullessa hymyilytti koko mennyt viikonloppu. Pihalla mun edellä juoksi kaksi lippispäistä poikaa shortsit jalassa ja ilman kenkiä. Naamat leveässä virneessä. Kyllä elämä on ihanaa ja voi että mun ympärillä on mahtavia ihmisiä.

Mä olen aika onnekas.

DSC_7653.JPG

KesämiesDSC_7665.JPG

Lenkin jälkeen oli HIKI!DSC_7682.JPG

Ensikosketus mereen talven jälkeenDSC_7724.JPG

DSC_7740.JPG

DSC_7743.JPG

DSC_7744.JPG

DSC_7745.JPG

DSC_7750.JPG

Nää on mun vakiolenkin varrelta muuten.Täällä mä juoksen.Rakastan näitä maisemia ja sitä vapaata fiilistä,mikä tulee näitä rantoja pitkin juostessa. DSC_7752.JPG

DSC_7753.JPG

DSC_7755.JPG

Sellainen viikonloppu täällä.Mitäs siellä ruudun toisella puolella…ollaanko sielläkin ihan lämmöstä ja valosta sekaisin?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *