Tiistain touhuja

Tänään piti olla reipas ”teen kaikki koulun rästitehtävät”-päivä mutta soitto päiväkodista aamulla yhdeksältä muutti tilanteen.Perheen pienin taas kipeänä,ei muuta kuin nokka kohti päiväkotia ja suunta kotiin. Onneksi sain sen kiireisimmän koulujutun tehtyä,nyt ei minkään tehtävän aikaraja huohota ihan niskassa kiinni.Vasta ensiviikolla seuraava palautus,ehtii ehtii. Käytiin lääkärissä hakemassa antibioottitippoja ja suunnattiin Jumboon apteekkiin. Oli ihana vaan haahuilla lasten kanssa. Ostettiin pari paitaa lapsille ja ihailtiin pitkän pitkä tovi Stockan jouluikkunaa ja joulumökkiä. Lapset tuijottivat haltioituneina liikkuvia eläimiä.Kerrankin minäkin jaksoin vain odottaa ja ihmetellä lasten ihastusta. Sen jälkeen suuntasimme Jungle Juicen kautta ruokakauppaan.Kotonakin jaksoin vielä olla reipas..tehtiin hyvää ruokaa,saunottiin..lenkille en tänään jaksanut..enkä eilen enkä sunnuntaina.Ollut niin paha kroppajumi lauantaista päällä,etten oo vaan halunnut repiä ylimääräistä kun kävelykin on tuottanut tuskaa 😀 Nyt onneksi saunan jälkeen tuntuu jo kohtuu vetreältä..huomenna taas lenkille,yippee <3 Täytyy tosin myöntää että kolmen päivän yhtäjaksoinen lepo on tehnyt hyvää. Nyt on ollut joka viikko vähintään neljä lenkkiä joista yksi pitkä..niin on tehnyt ihan hyvää pitää tällainen vähän palauttava viikko.Huomenna taas jaksaa suunnata kylmään ja pimeään iltaan juoksemaan..

Huh,huomenna taas uusi päivä. Aamulla luennoille ja puoliltapäivin vuoronvaihto.Minä kotiin,mies töihin.Ja illalla rakkaan ystävän kanssa keskustaan syömään..huippua!

marraskuu 081.JPG

kirppis ja vanha koti 002.JPG

kirppis ja vanha koti 006.JPG

Kuvituksena kuvia viime vuoden marraskuulta.Näköjään ei silloinkaan ollut lunta.Ja meillä oli silloin muutto pahimmillaan päällä tähän nykyiseen kämppään..huh,kohta jo vuosi asuttu tässäkin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *