Vaasa

image.jpeg

Oulusta suuntasimme Kalajoen kautta Vaasaan. Matkalla tapahtui grande katastrofale..meinaan raivonälkä.Onko tuttu?  Oikeasti älkää ikinä ajako ilman a)eväitä tai b)pysähtymättä! Siitä tulee rumaa jälkeä.Pikkusen oli paha olo perille saapuessa ja mieli ihan mustana. Pari tuntia meni kyllä aivan ohi.Ruuan jälkeen onneksi sopu löytyi ja Vaasakin alkoi näyttämään ihan kivalta kaupungilta. Hotellihuone oli iso ja mukava. Ja ylimmästä kerroksesta kuulemma löytyisi sauna ja uima-allas..että ehkä tässä elämä voittaisi.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpegSiinä se ilta sitten menikin.Pulikoitiin,saunottiin ja vähän rentouduttiin.Nautiskeltiin siitä,että ollaan vaan ihan oman perheen kesken.

image.jpeg

Royal Vaasan aamupala on muuten hyvä!Suosittelen.Mahat pyöreinä vyöryimme keskustaan..Ajattelimme,että tästä ei kyllä tuu mitään kahden lapsen ja koiran kanssa,mutta yhtäkkiä me hoksattiinkin että oltiin oltu shoppailemassa kolmisen tuntia tällä revohkalla!

image.jpeg

Löysin ihanan liikkeen nimeltään:Minun-Min. Ihania vaatteita ja sisustusjuttuja!Saattaa olla,että vähän aleshoppailin..

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Syötiin lounasta Fazer Cafessa.Koiran takia oltiin terassilla.Kaatosade ja +13. Viltteihin kääriytyneinä nautittiin tästä Suomen upeasta suvesta..

image.jpeg

image.jpeg

Vaasa on kaunis kaupunki.Enemmän siitä ois kyllä saanu irti,kun ei ois satanu kaatamalla..mutta eipä näille säille mitään voi.Ihanaa oli käydä.Alkuperäinen tarkoitus oli tästä vielä ajella Poriin ja Raumalle,mutta jotenkin sade ei vaan enää napannut.Joten otettiin suunta kohti Tamperetta..

image.jpeg

image.jpeg

Automatka meni allekirjoittaneella pahasti ohi.Migreenikohtaus tien päällä on muuten ankea kokemus.Onneksi mulla oli tommonen kädestäpitelijä niin se vähän helpotti!

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *