Yli-innokkaat iltaterveiset!

Iiiiiiih,yesyesyes! Varasin kuulkaa äsken matkan Kööpenhaminaan heinäkuun lopulle.Kaksin miehen kanssa. Aijaijai miten mahtavaa. Kiitos Norwegian ja halvat lentotarjoukset!Ihana ajatus,että tietää pääsevänsä rankan kevään ja kesätyöputken jälkeen kaksin lomalle..yksi yöhän se vain on,ja kaksi pitkää päivää. Mut sekin riittää antamaan energiaa tässä kevätväsyneessä olotilassa.Noo,koskaan en oo käyny Köpiksessä.enkä tiedä mitä siellä kannattaisi tehdä,eikä meillä ole edes lapsenvahtia..mutta,eiköhän se jotenkin järjesty.Ihana päähänpisto sanon minä.Tulipa pirteä olo.

Vinkkejä,mitä Kööpenhaminasta kannattaisi nähdä?

Lisää virtaa on antanut myös eilinen onnistunut lenkki.Ensimmäistä kertaa sairastelun jälkeen taittui 5km alle puoleen tuntiin,nopein kilometri aikaan 5:21. Taitaa olla kunto palaamassa viimein.Oli jo aikakin.Ensimmäinen hyväntuntuinen lenkki koko keväänä!Nyt uusin tarmoin kohti sitä puolimaratonia..joka on jo kahden kuukauden päästä.Hyi kamala,hirvittää.Tosin tässä ylioptimistisuuden puuskassa ei edes hirvitä,eiköhän se siitä suttaannu. Jotenkin ainakin.Onhan tässä vielä aikaa kuitenkin.

Tänään illalla nähtiin myös rakasta ystäväperhettä.Onhan se tapaaminen aina yhtä sählinkiä,kun koossa on neljä aikuista ja neljä pientä lasta,mutta kyllä se piristää.Saa hetken kuunnella ja jakaa huoliaan,haaveilla stockan hullujen päivien antia,nauraa maha kippurassa ja kyyneleet silmissä niin tyhmille jutuille ettette arvaakaan,syödä mahan täyteen mutakakkua ja suunnitella yhteisiä hetkiä.Ystävät antaa niin paljon voimaa. Onneksi ympäriltäni löytyy niin ihania ihmisiä.Aina en edes ymmärrä mistä noin mahtavia tyyppejä vierelleni onkin siunaantunut,mutta jokaisesta ystävästäni olen kovin kiitollinen.

Aah,mä nään nyt pelkkiä sydämiä.Jotenkin niin raukean onnellinen olo.Aivan ihanaa.Ja huomenna on perjantakin vielä kaiken kukkuraksi!

Nyt on kyllä pakko palata tentin lukuun..tiedän,kello on jo puolilla öin..mutta pakko vaan jaksaa.Vielä pari PowerPoint-esitystä kahlaamatta,kun eksyin vahingossa ostamaan lentoja..

 

suhteet ystavat-ja-perhe matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *