Valintoja flunssan keskellä

Alkuviikon ja viikonlopun aikana olen joutunut tekemään kaikenlaisia välillä aika vaikeitakin valintoja

1. Cambridge puuro vai salaatti

Loppuviikosta alkaen olen kärsinyt kurjasta flunssassta, joka meinaa täysin viedä voimat. Valitettavasti sairaana minun tekee hirmuisesti mieli syödä kaikenlaista hyvää ja herkullista. Perjantain lounas tunnilla olin päättänyt nauttia kevyen lounaan eli Cambridge puuron, mutta huomasin kuitenkin käveleväni kahvilaan hakemaan ei niin kevyen salaatin. Valinta osui sitten salaattiin, mutta eikä sairanaa saakin herkutella, eikö ? (Maanantain lounaaksi valikoitui sitten puuro..)

2. Illanistujaiset kavereiden kanssa vai flunssan poteminen kotona sängyssä

Illanistujaiset voitti, ylläri 🙂 Ilta oli mitä mainion ja ystävät ihania <3 Miinusta valinnassa se, että flunssa tuntui vain pahenevan illan aikana, enkä todennäköisesti ollut mitään maailman parasta seuraa.

3. Iipon jalkapalloturnaus vai sairastaminen kotona

Sunnuntain aamun mietintöjä… Jalkapalloturnaus voitti. Mitä äiti ei lapsensa vuoksi tekisi….

4. Sellotunti vai hirmuisen mielenkiintoinen työtehtävä

Flunssaisesta olosta huolimatta eileinen työpäivä meni kuin siivillä. Sain mielenkiintoisen työtehtävän, jota sitten selvittelin lähes koko päivän. Työ vei niin mennessään, että lähes myöhästyin Iipon sellotunnilta, jossa tapaan istua henkisenä tukena. Työ jäi kesken siltä erää, mutta en malttanut olla tekemättä sitä valmiiksi illalla kotona. Joten tyytyväisenä sain näistä vallinnoista siis molemmat 🙂

 

salaatti_ja_puuro_0.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *