Reissaaminen sydämessä

Jokainen reissu vaatii uudet bikinit! 

Liiiiiian pitkään olen suunnitellut ja haaveillut kesän reissua. Löysin monta todella kiinnostavaa paikkaa, varailin ja muutin varauksia. Googlailin ja etsin. Kulutin monta tuntia. Rakastan matkojen suunnittelua. Lopulta oli matkustaa maanteitse Zakopaneen. Löytyi mageita patikkareittejä, pikku vuoria mutta matkaseura uupui, joten suunnitelmat muuttui.

Olen huomannut että harva ihminen innostuu matkustamisesta. Tai jos reissuun lähdetään niin otetaan helppo pakettimatka. Monen mielestä matkustaminen on myös kallista. Tätä en ole ikinä juurikaan ymmärtänyt. Sillä itse olen onnistunut reissaamaan halvalla.

Rakastan räätälöidä itse kaikki reissuni ja kokea kaikki kommellukset kun hostellissa ei ollutkaan varausta ja yöllä sitten juostaan pitkin kyliä etsimässä majapaikkaa. Ne on niitä kokemuksia joita yhä hymy huulilla muistelee. Tai kun vieraassa maassa hyppää yhdeksäksi tunniksi bussiin ja kuski kertoo ettei ennen ole siellä suomalaisia tavannut.

Tänä vuonna haastavimmat reissut jotka vaativat kuntoa jäävät sivuun ja lähdetään äidin kanssa löhöilemään. Jotain helppoa ja huoletonta.

En kuitenkaan antanut itselleni lupaa valita pakettimatkaa vaan katsoin all inclusive hotellin meren rannalta, lennot ja taksin lentokentältä. Viikoksi Bulgarian kultahietikolle. Koko lysti 300€/hlö. Halpaa sanon minä. Ja itse paikka on Euroopan halvimpia.

Reissua odotellessa tarvitaan uusi lentomatkalaukku. Sehän löytyi alle parilla kympillä tokmannilta. Värikin oikein pirtsakka!

Toinen juttu mitä tarvitaan rantalomalle on uudet bikinit! Suosittelen Change Lingerie liikettä joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa. En ole ikinä saanut niiiiin hyvää palvelua. Myyjä oli oikeasti iloinen, nauroi ja heitti vitsejä. Nettisivuilta voi myös käydä kurkkimassa.

Yläosa oli normaali hinnaltaan 47,95€ ja alaosa 35,95€ mutta koska olen lähiaikoina ollut kunnon Hannu Hanhi niin pääsiäisen takia oli ALE -40% kun ostaa kahdet yläosat ja alaosat. Ei muuta kuin kaveri kainaloon ja ostoksille.

Löysin muutaman kivan rennon aktiviteetin reissuun mistä lisää myöhemmin. En siis pysty vain löhöilemään….

Olen kuullut sanonnan että joskus reissun suunnittelu antaa enemmän kuin itse reissu mutta olen sitä mieltä että se kaikki; suunnittelu, etsiminen, löytäminen, reissuun lähtö ja  kotiin paluu ovat yhdessä parasta.

Lähtekää reissuun, nähkää maailmaa uteliain silmin ja palatkaa kotiin silmät kirkkaampana ja sydän täynnä uutta energiaa.

<3:llä Jenna Annika

hyvinvointi suosittelen trendit matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *