Vapaa

Tältäkö tuntuu Hannu Hanhen elämä?

Kaikki tietää sen ankan kelle sattuu pelkkää hyvää ja tuurilla hän löysi kolikoita maasta ja elämä oli tasaisen onnellisten sattumien sarja. Olen saanut hetken kokeilla miltä tuntuu olla Hannu Hanhi.

Ekaa kertaa elämässäni asiat klikkaavat paikoilleen melkein itsestään. On ihan pieniä juttuja ja sitten niitä suurempia. Tosiaan olen ollut ekaa kertaa elämäni aikana kuin Hannu Hanhi.

Mietin, johtuuko se siitä että olen saanut itselleni aikaa. Aikaa käsitellä elämääni painavat asiat pois harteiltani. Kun sanotaan että nyt duunit jäähylle ja keskity moneksi kuukaudeksi vain itseesi ja ajatuksiisi.

Ymmärrän itseäni päivä päivältä enemmän ja olen avoin muille ihmisille sekä uusille asioille. Päätin aiemmin että otan vastaan kaiken mitä tulee ja käsittelen ne kipeimmätkin möröt. Irtipäästäminen ja ymmärtäminen, anteeksi anto ja muistojen vaaliminen.

”Tunnen olevani vapaa. Kaikki ne tunnelukot on auenneet ja elämä kantaa.”

Mikä tekee siis fiiliksen kuin olisi Hannu Hanhen saappaissa? No, minäpä kerron.

Kaikki tietää mm sen fiiliksen kun astelet bikinit kainalossa sovituskoppiin ja reidet ovat kuin kalkitut kanankoivet ja loppu kroppa samaa sarjaa. Sovituskoppien valot eivät ole yhtään armolliset. Tämän takia olen biksujen osalta harrastanut nettishoppailua. Tällä kertaa lampsin kunnon liikkeeseen rohkeasti sisälle. Ensimmäiset biksut joita sovitin olivat täydelliset! Ja peilikuvaan olin myös tyytyväinen.

Toinen juttu mitä vihaan on farkkujen metsästäminen ja sovitus. Siitä syystä olen juossut jumppahousuissa. Uusi duunini vaatii siistit farkut joten huokaus ja kauppaan pyörimään. Varasin aikaa pari tuntia ja olin varautunut saamaan hikikarpaloita otsalle.

Lampsin Itäkeskuksen ginatricotiin ja kappas! Ensimmäiset farkut joita sovitin olivat myös täydelliset plus olin todella tyytyväinen siihen farkku bebaan mikä pyöri sovituskopin peilissä! Vaikkakin pari pullaa on ehkä mennyt liikaa.

Edellisessä postauksessa kerroin reissusta Bulgariaan. All inclusive, lennot tms viikoksi vain 300€. Alle 10min ja reissu oli löytynyt. Usein googletan hotelleja, hostelleja, asuntoja, lentoja monta päivää, toisinaan viikon päästä jo perun ja vaihdan. Tällä kertaa kaikki ihan kuin tarjottimella tuotiin nenän eteen. Kesän lopulla päästään vaan nauttimaan ja lepäämään!

Matkalaukut ovat suht hintavia ja tarvitsin mahdollisimman edullisen lentomatkalaukun. Tämäkin löytyi kuin tilauksesta tokmannilta. Luulin että saan kiertää monta kauppaa läpi mutta kappas jäi enemmän aikaa lounastaa ystävän kanssa.

Uuden duunin sain alalta josta minulla ei ole pisaraakaan kokemusta mutta olen siitä salaa haaveillut. Kaikkiin paikkoihin on vaadittu koulutus taikka eri erikoistumiskursseja sun muita ja työssäoppimispaikkoja ei juuri ollut silmään osunut joten hain vain suoraan vapaata työpaikkaa ja kappas oltiinkin jo haastattelussa jonka jälkeen yhden koepäivän duunissa ja melkein heti sain viestiä että tervetuloa duuniin! Kerron lisää kun saadaan homma rullaamaan ja saan myös lääkäriltä luvan palata työelämään. Ihan sairaan mahtavaa! Duunikaverit ovat myös ihan huippuja!

Olen myös vajaan vuoden aikana tavannut uusia ihania ihmisiä ja osasta on tullut niitä jotka pysyvät vierellä pitkään. Tiedä kuinka monia ihanaa tyyppiä vielä vastaan kävelee.

Eräänä iltana lähdin ystäväni luota ja mietin että tulee tylsä ilta kotona. Lampsin tennareissa ja jumppahousuissa kotiin päin Lidlin kassi olalla kun ystäväni soitti että hei! Olisi liput oopperaan että hop hop tänne päin! En ikinä ole ollut oopperassa ja voin sanoa että kokemus oli sanoin kuvaamaton. Itse tarina oli myös <3

Eihän oopperaan mennä jumppahousuissa ja tennareissa joten juoksin ensimmäiseen liikkeeseen ja sanoin että nyt on tuli hännän alla. Ensimmäinen paita ja housut oli kuin minulle tehty. Mikä tuuri! Ja eikun nauttimaan.

Tänäänkin olisi päässyt nauttimaan oopperaan mutta joudun tyytymään vanhoihin levyihin. Ihana saada ystävä joka tuntuu olevan kuin omaa perhettä ja yllättää kivoilla jutuilla <3

Kerrankin on enemmän kuin mukavaa olla itse Hannu Hanhi eikä se joka aina kaatuu naamalleen joka asian suhteen ja saa rypee siellä pohjamudissa. Ehkä itse burn out diagnoosi on tehnyt minulle hyvää. Sain oikeasti levätä ja kun pikku hiljaa mieli kirkastui oli minulla aikaa miettiä että mikä tässä elämässä on tärkeää. Myöskin selvittää syyt siihen miksi kadotin voimani enkä enää meinannut jaksaa.

Pitäkää huolta toisistanne ja nostakaa ne ystävät ylös jotka romahtavat. Siihen harva yksin pystyy. Häntä siis pystyyn ja lippu korkealle.

Hetken vielä lepäilen ja sitten palaan sorvin ääreen täysin uusissa maisemissa.

<3:llä Jenna Annika
Peace.

hyvinvointi matkat hyva-olo mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *