Harrastuksina mm. liiallinen kahvin käyttö

Moikka kaikki! 

Tästä se sitten alkaa, täysin puhtaalta pöydältä, tai no hiekan peitossahan se nimensä mukaan jo on. Hiekkalaatikolla, mitä se on, miksi, kuka minä olen ja mitä minä täällä teen?

Hiekkalaatikolla on blogi, jonka alkuperä löytyy bloggerista, elämä on kuitenkin vienyt eteenpäin, ja on aika avata uusi sivu kokonaan. Tässä blogissa on juttua vanhemmuudesta ja sen tuomista kasvukivuista, mielenterveydestä, masennuksesta, ahdistuneisuudesta ja elämästä niiden kanssa, kivisestä tiestä ylöspäin. Hiekkalaatikolla on myös täynnä iloa ja huumoria sen itkun ja marinan lisäksi. Sillä tätähän se elämä juurikin on, itsensä oppimista ja uudelleen löytämistä. 

Hiekkalaatikolla on halu jakaa omia kokemuksia ja olla tukena toisille vanhemmille ja niille jotka taistelevat myös mielenterveyden tuomien haasteiden kanssa. Vanhemmuuden ja mielenterveysongelmien (ongelmien on kyllä niin väärä sana) yhdistäminen on toisinaan todella vaikeaa, ja myös ihan yksin mielenterveysongelmien kanssa eläminen on jo tarpeeksi haastavaa. Toivon, että voin olla tukena tämän blogin kautta kaikille joilla on vaikeaa. Ette ole yksin!

beverage-3157395_1280.jpg

Kuka minä sitten olen. Olen Jonna. 26-vuotias 2015 syntyneen Alina nimisen tytön äiti. Elämme tällä hetkellä kahdestaan ja koitetaan pitää hommaa kasassa. Itketää, kiukutellaan ja nauretaan yhdessä. Kotimme sijaitsee Joensuussa, joka on kotikaupunkini. Paluumuutin tänne kesällä 2018 ja en kadu sekuntiakaan sitä, että pääsin lähemmäs tukiverkostoani. Alinan isä asuu 200km päässä meistä ja se luo omat monimutkaisuudet arkeen, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt ihan siedettävästi sen osalta. 

Kuten jo aijemin kirjoitin, haluan olla tukena toisille samoissa tilanteissa eläville ihmisille. Kirjoittaminen on aina ollut minulle luonnollisin tapa purkaa ajatuksiani ja tunteitani, joten miksi en hyödyntäisi sitä niin, että joku muukin siitä voisi apua saada. Olen aina pitänyt itseäni hyvänä kuuntelijana ja auttavaisena ihmisenä, joten tätä kautta toivon saavani olla myös yhteydessä juuri sinuun, joka tätä luet. En ole kuitenkaan ammattilainen näissä asioissa, vaan vertaistukea on saatavilla! Sivupalkista löytyy sähköpostini, johon olet vapaa laittamaan viestiä jos siltä tuntuu, ihan minkä asian vain tiimoilta! Mukavaa, että löysit tiesi tänne ja vielä mukavempaa, jos jäät blogiani seurailemaan!

-Jonna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *